Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kisfiúnak milyen...

3 éves kisfiúnak milyen ajándékot tudnátok ajánlani? Lego, duplo kilőve, mert még mindig imád dobálózni. Szívesen várok minden ötletet

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
labda
2011. nov. 6. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:

labda :) Tetszett a válasz!

Az én 3 éves fiam nagyon szeret a fa vasúti szettjével játszani. Sok sin van hozzá, és mindig másféleképpen építi meg a vasúti pályát.

Nyerő még a parkolóház sok kisautóval, és távirányítós autó, bár az az Ő kezei között össze-vissza kacsázik. :)

2011. nov. 6. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:

és addig nem legózhat míg dobálózik? :) honnan fogja megtanulni, hogy azzal építeni kell nem labdázni?

nem kötekedni akarok de szerintem tök jó ötlet a legó, ha meg dobálja szépen elteszitek és másnap újra megpróbálkoztok vele. én 2 évesem is dobálta egy ideig, aztán leszokott róla, nem tetszett, hogy eltettem :) most már hajót, autót, várat, kutyaólt meg mit tudom én mit építünk. kár lenne ezért megfosztani őt ettől

2011. nov. 6. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Enyém is imád dobálózni világéletében imádott szerintem leszokni se fog róla sose:)) Most 5 éves, a kisebbem pedig 2 (érdekes módon ő már MOST nem dobálja sose a kockákat).

Szóval mi Abrick sorozatot kezdtünk el gyűjteni, építkezés, rendőrség, van belőle családi ház, nagyon sokféle (nézd meg esetleg a tulli oldalán) masszív nagy méretű vastag anyagú, emiatt könnyű összetenni és nem esik szét egy egy durvább mozdulattól sem. És az ára sem olyan horror mint a duplónak.

Bár mi azért duplot is elkezdtünk gyűjteni mikor 3.5 éves volt, karácsonyra azt kapott. Felügyelettel eljátszott vele, ( ha valamelyikünk ott ült vele ) így dobálózás sosem történt.

Azóta persze már simán építkezik belőle, most karácsonyra már lego cityt kap.

Most a kicsi játszik az Abrick sorozatokkal, nagyon szereti.

2011. nov. 6. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok, az Abricket azért írtam mert kevés kocka van hozzá viszont szerepjátékokra is nagyon alkalmas. Szóval igazából kockát nem fog dobálni és a nagyobb darabokat (autók, daruk, emberek) meg csak nem dobálja úgy szét.:)

Egyébként ha mondjuk jó szabadtéri dolog is akkor mi ekkor tájt vettünk futóbicajt és rollert.

2011. nov. 6. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Tescoba néztem a fiamnak(ő is 3 éves) Brick márkájú hatalmas repülőt,nem emlékszem vagy 2990 vagy 3990Ft volt.
2011. nov. 6. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Van labdája köszi, ami arra van, hogy ha akarja dobálja

A normálisan válaszolóknak köszönöm.Van hasonló játéka, mint a lego, igaz kisebb korában kapta, de ha össze is rakja, 10perc múlva már nem érdekli, csak eldobálja, a lakás állandóan tele van vele. Próbáltam elvettem, de nem érdekli. Ha legközelebb megkapja kezdi előröl.Megnézem a játékot amit ajánlottál,köszi

2011. nov. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!