Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves eleven kisfiúnak...

2,5 éves eleven kisfiúnak szerintetek kell testvérkocsi?

Figyelt kérdés
Annyi lesz, mire megszületik a tesó. Most majdnem 2 éves, de, ha csak kocsi nélkül sétálunk, minden érdekli, mindig más felé menne, elidőzik mindenhol. 10 perces útból 1 órásat csinál. Szerintetek fél év alatt változik ez, vagy szükségünk lesz testvérkocsira?
2010. okt. 1. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én inkább a testvérfellépőn gondolkozok,nálunk 2éves és 3 hónapos lesz.Szerintem az tetszene is neki hogy odaállhat és gurulhat!Amiket néztem szerintem irreálisan drágák,de még keresgélek használtat.33h.kismami
2010. okt. 1. 18:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Az nekem a padkák miatt nem szimpi.Nehézkes vele felmenni az úttestről a járdára átkelésnél. Ja és mi falun lakunk, ahol sok helyen nincs is járda. Nem hiszem, hogy fél kézzel tudnám tolni a kicsit, őt meg a másikkal fogni.
2010. okt. 1. 18:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor ha buckák jönnek, leszáll:) testvérkocsi tök felesleges egy 2,5 éves fiúnak. Fiam 20 hós kora óta triciklin ül vagy gyalogol, pedig nem egy sportmanó:)
2010. okt. 1. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Őt nem kell fogni.A testvérfellépő arra való,hogy a nagyobbik a tolókarba kapaszkodik,neked nem kell egy kézzel emelgetni a kocsit.
2010. okt. 1. 19:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem kell. Ha ahhoz szoktatod, hogy sétáljon melletted, vagy motorozzon, bébitaxizzon, nem lesz gond.

Nálunk 21 hó van, azóta lányom gyalogol mellettünk, vagy tolja a saját babakocsiját.

2010. okt. 1. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Nálunk csak 20 hónap lesz a különbség, de sztem nekünk még nem megoldás a fellépő, bár kaptunk volna. 10.000 ft-ért vettem inkább Teszveszen egy Graco Stadium Duo testvérkocsit, mert az én "nagyobbikom" még nem tud motorozni, ill. tud, de kimegy a járdára, meg a kis babakocsival és sétálva is képes erre, muszáj hogy be tudjam ültetni, h veszélyes terepen haladunk, ill. ha pl. buszhoz kell menni időre. Akkor nem érünk rá 40 percig csigát bogarászni.

A testvérfellépőt meg azért nem találtam jónak, mert egyrész télen a fagyban nem akarom azon álldigáltatni, meg sztem 1,5 percnél tovább nem tudna azon nyugton állni.

Úgyhogy mi vettünk tesókocsit, persze attól még lehet, h nem is fog kelleni mert a kicsi kendőben lesz rámkötve, a nagy megy ülhet egyszemélyes kocsiban. Majd elválik.

2010. okt. 1. 20:50
 7/12 A kérdező kommentje:
AZ úttesten bébitaxizzon???? Írtam, hogy sok helyen nincs járda. Mi főútvonalon lakunk, és itt sincs. Nem igazán merném hagyni, hogy mellettem jöjjön járgánnyal... De végülis pont ezért azt hiszem, mégiscsak veszek egy használt kocsit...
2010. okt. 1. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 év és 1 hónap van.Én is gondolkodtam a testvérbabakocsin, de hála a jó égnek, hogy nem vettem.

Vettem testvérfellépőt.És nagyon szeretem.Könnyebb vele mozogni mint gondolnád.

2010. okt. 2. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Veszel egy règi hasznàlt testvèrkocsit,abban utazik majd az ujszülött a jò babakocsitok helyett....testvèrfellèpö.
2010. okt. 2. 14:42
 10/12 A kérdező kommentje:
OFF:Az előző babámnak is használtat vettünk. Tökéletesen megfelelt...
2010. okt. 2. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!