Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiú gyereknek vennetek játék...

Fiú gyereknek vennetek játék babakocsit?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tegyek

Kisfiam (1 eves) dédije nem tudom milyen gondolatból de babaszettet vett neki mikulasra (mi mar csak akkor szembesultunk vele mikor volt az ajandek bontas)

Igaz,maga a szett színe szép kek

A szett tartalmaz egy babat,kis babakocsit,etetoszeket es kisagyat,(minden keke szinu)

Kisfiam meg kicsi,nemigazan tudja miis ez tehat eljatszik vele

De szuleim es parom mikor meglatta azt mondtak hogy ez minek es hogy nehogy buz* legyen a gyerek csomagoljam ossze es tegyuk el

Mit tegyek?

Csomagoljam ossze?

De dedit se szeretnem megbantani mert tudom hogy szivvel valaszotta ezt az ajandekot (bar ense ertem hogy miert)

2022. dec. 13. 13:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
11%
Én magamtól nem vennék, de ha vkitől kapná, nem zavarna, főleg ha kék és nem rózsaszín. Amúgy vmikor a 2 éves fiam tologatja a nővére babakocsiját, pedig lányos színű. Nem tiltom, de ráerőltetni sem fogom.
2022. dec. 13. 16:50
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiamnak nincs, de anyósoméknál van játék babakocsi és ha megyünk, az az első, amivel elkezd játszani, imádja tologatni fel-alá, van benne egy plüss is :D

Itthon nincs, a férjem akart venni neki, ha már annyira szereti, de van bőven játék, úgyhogy nem akartuk bővíteni a készletet, mert felesleges is mindent megvenni. De amúgy semmi gondom nem lenne vele.

Karácsonyra meg fa játékkonyhát kap, mert vannak főződ edényei és azokat is úgy imádja. De én tényleg nem értem, aki leírja, hogy ő biztos nem venne babakonyhát a fiúnak, az azt hiszi, hogy meleg lesz tőle vagy mi?

2022. dec. 13. 18:51
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
33. Igen😂😂 amúgy egy nagyon jó meleg barátom klasszikus rosszcsont fiú volt legoval, kisautóval, dinókkal. Hát nagyon hamar rájött, hogy a fiúk érdeklik. Ugyanis az érdeklődési kör és a szexuális orientáció nem ugyanaz. Csak ezt bizonyos értelmi szint alatt gondolom nagyon nehéz felfogni.
2022. dec. 13. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!