Fiú gyereknek vennetek játék babakocsit?
Nem tudom mit tegyek
Kisfiam (1 eves) dédije nem tudom milyen gondolatból de babaszettet vett neki mikulasra (mi mar csak akkor szembesultunk vele mikor volt az ajandek bontas)
Igaz,maga a szett színe szép kek
A szett tartalmaz egy babat,kis babakocsit,etetoszeket es kisagyat,(minden keke szinu)
Kisfiam meg kicsi,nemigazan tudja miis ez tehat eljatszik vele
De szuleim es parom mikor meglatta azt mondtak hogy ez minek es hogy nehogy buz* legyen a gyerek csomagoljam ossze es tegyuk el
Mit tegyek?
Csomagoljam ossze?
De dedit se szeretnem megbantani mert tudom hogy szivvel valaszotta ezt az ajandekot (bar ense ertem hogy miert)
ÚRISTEN a kislányom meg kapott egy kisautót, szerintem fixen leszbikus lesz ettől neeee, gonosz dédi homoszexuálist akar nevelni a gyerekemből 😭😭😭😭 *irónia
Szánalmasan korlátolt a családod mentalitása ha tényleg kidobatnák a játékot.
Ne engem tamadjatok.
A jatek azert lett egyaltalan kibontva mert enis azt mondtam hogy miert is ne jatszhatna vele?!
Aztan atjottek a szulok es parommal nagyon egyhullamhosszan voltak engem beallitva a rossznak csak azert mert odaadtam neki
Férjem nem tolja a babakocsit es anno apukam se tolt engem a babakocsival
Meg nagyon az elejen szinte eroltetve mondtam paromnak hogy tessek told egy picit teis ,akkor nagynehezen tolta de amint tudta vissza is adta
Azota mar nemis eroltetem,ha nem hat nem ...
En orommel tolom
"De szuleim es parom mikor meglatta azt mondtak hogy ez minek es hogy nehogy buz* legyen a gyerek csomagoljam ossze es tegyuk el"
A szüleid meg a párod a szűklátókörű.
A gyereked apja amúgy tolta babakocsiban, vagy attól félt, hogy a gyereknevelés egy férfinél b*zis?
Vagy ha gondozta simán, azt nem érezte annak? Akkor meg tudná mondani, ha a kisgyerek, aki úgy játszik, hogy sokszor felnőtt dolgokat utánoz, miért lesz ettől meleg? Sőt, kiskonyhája sem lehet, mert a főzés is női dolog? Jó ég!
"Férjem nem tolja a babakocsit es anno apukam se tolt engem a babakocsival"
Hogy apukád nem tolta, hagyján, mert akkoriban tényleg kinézték az ilyet. Manapság viszont általános dolog, hogy apukák bent vannak a szülőszobán, és általában foglalkoznak a gyerekükkel.
Biztos nem szültem volna olyan férfinak, aki így viszonyul a gyereke gondozásához.
Gondolom ő az a fajta, aki az utcán egy pillanatra nem fogná meg a retikülöd, mert meglátják, és rögtön b*zinak gondolják. 🙄
Férjem nem tolja a babakocsi
Nagy macsó alfahím, nulla aggyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!