Fiú gyereknek vennetek játék babakocsit?
Nem tudom mit tegyek
Kisfiam (1 eves) dédije nem tudom milyen gondolatból de babaszettet vett neki mikulasra (mi mar csak akkor szembesultunk vele mikor volt az ajandek bontas)
Igaz,maga a szett színe szép kek
A szett tartalmaz egy babat,kis babakocsit,etetoszeket es kisagyat,(minden keke szinu)
Kisfiam meg kicsi,nemigazan tudja miis ez tehat eljatszik vele
De szuleim es parom mikor meglatta azt mondtak hogy ez minek es hogy nehogy buz* legyen a gyerek csomagoljam ossze es tegyuk el
Mit tegyek?
Csomagoljam ossze?
De dedit se szeretnem megbantani mert tudom hogy szivvel valaszotta ezt az ajandekot (bar ense ertem hogy miert)
Nalunk a dédi a fiunknak folyamat rózsaszín ruhákat vett 🤦♀️
Egyébként én nem vennék. Ahogy babakonyhát sem. Ezert mindenhol is kb lándzsával dobálnak, ha lemerem írni.
De ha már van, nem tenném el.
Fiam 3 éves, 1 éves a huga. Most hogy a huga kapott, a fiam is játszik vele
Rossz helyen van az a gyerek. Sajnálom.
Egyébként persze, hogy hagynám. Simán vettem volna, ha nem nővére van. Ahogy kiskonyhát is. Az a kedvence. És még csak le sem száradt a kukaca tőle.
Ettől nem lesz b.uzi. Valószínűleg ő is apa lesz egyszer, ártani nem fog.
De magamtól nem vennék, az biztos. Egy évesnek főleg, szerintem kicsi is hozzá.
Ha már kapta, én a magam részéről hagynám vele játszani ha látnám, hogy kell neki. De így, hogy nem igazán tud mit kezdeni vele, és az apja ellenzi, eltenném. Én is ellenzek egy csomó játékot, és beb.szna, ha nem lenne jogom eltenni, mert a párom nem engedné. A tiednek is joga van beleszólni.
Szerintem nincs vele baj.
A kisfiam két éves és a nagy lányom babájával is szokott néha játszani. Ringatja és mutatja nekünk,higy maradjunk csenben mert alszik a baba.
Nem gondolnám,hogy ettől homoszexuális lenne a későbbiekben.
5# eskü nem értem miért nem babàzhat és főzőcskèzhet egy fiú gyerek...hát ezt látja a felnőttektől. V nálatok apuka szarik a gyerekre???
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb profi szakács férfi.
Azt meg nem is kommentálom, hogy van aki szerint ettől lesz meleg..
Ha latna a parod kerdezo, hogy az ovikban is mennyire orommel jatszanak a fiuk a babakonyhaval, babakocsival es babakkal, szerintem agyverzest kapna.
Oviba se add be a gyereket szerintem, nehogy buz..i legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!