Fiú gyereknek vennetek játék babakocsit?
Nem tudom mit tegyek
Kisfiam (1 eves) dédije nem tudom milyen gondolatból de babaszettet vett neki mikulasra (mi mar csak akkor szembesultunk vele mikor volt az ajandek bontas)
Igaz,maga a szett színe szép kek
A szett tartalmaz egy babat,kis babakocsit,etetoszeket es kisagyat,(minden keke szinu)
Kisfiam meg kicsi,nemigazan tudja miis ez tehat eljatszik vele
De szuleim es parom mikor meglatta azt mondtak hogy ez minek es hogy nehogy buz* legyen a gyerek csomagoljam ossze es tegyuk el
Mit tegyek?
Csomagoljam ossze?
De dedit se szeretnem megbantani mert tudom hogy szivvel valaszotta ezt az ajandekot (bar ense ertem hogy miert)
Ha szereti az ilyesmit, akkor igen.
Én lányként autókkal és fegyverekkel játszottam anno.
18
Ezek után semmi kérdésem…
És h tényleg “b.zi”
Lesz??
Akkor ki/megtagadják?
Felment a vérnyomásom 3 ms alatt…
Az ilyenek szaporodnak az a szomorú.
Ne haragudj Kérdező, de én magam egy ilyen hozzáállású emberrel nem tudnék egypárt alkotni sem, nemhogy gyereket nevelni.
Mit tegyek?
Csomagoljam ossze?
Igen, a párod cuccát, és hajítsd ki messzire. Hogy lehet ilyen emberrel gyereket vállalni, komolyan kérdezem? És ha véletlenül meleg lesz a fiatok, kitagadja majd? Vagy majd arra neveli, hogy utálja a melegeket? Ha már egy babakocsit, vagy egy kék (!!!) ruhájú babát nem kaphat, mert az b.zis, hová vezet hosszú távon? Nem fogja meg a párod a babakocsit, komolyan? Hát nem az ő gyereke ugyanúgy, 50%-ban? Pelenkát cserél rajta, eteti, vagy az is férfiatlan? Hadd találjam ki, a házimunkát is te végzed 100%-ban, mert az a nő dolga? Agyrém, hogy vannak ilyen emberek.
Tehat a szuleid szerint ha egy ferfi, ha apa lesz, nem tolhatja majd a gyereke babakocsijat, mert elbuz*l ?
Ha ilyen csaladom lenne, megszakitanam veluk a kapcsolatot.
Volt a fiamnak jatek babakocsija, rozsaszin !
7 evesen volt jatekbabaja, rozsaszin.
Sot , kapaszkodj meg, 8 eves, de eddig elete minden eveben volt rozsaszi, es lila poloja, ruhaja.
A szexualis hovatartozas nem szinfuggo 🤦🏻♀️
Az én apukám 55 éves, valamiért mégis eltolt engem a babakocsiban... Ahogy eltolta a nálam 5-6 évvel idősebb unokatestvéreimet is. Úgy foglalkozott velem, mintha az anyám lett volna. Etetett, pelenkázott, fürdetett és öltöztetett. (Fúj, milyen nőies dolgok ezek, biztos már akkoriban is meleg volt. :*)
Sőt, ha kell, most is simán megfogja, hozza az ilyen-olyan virágos/mintás/nőies színű táskáimat. Szoktunk együtt ruhát vásárolni, milyen undorítónak tűnhet mikor a női ruhákat hozza nekem a fülkéhez...
Aki nem venne kiskonyhat a fianak, annak az ugye megvan, hogy a legtobb mesterszakacs ferfi ???
Ocsmany nep a magyar 🤮
Hagynám hadd játszon vele. Ez is szerepjáték, és szerintem fontos hogy babázzon is; hiszen látjuk, tisztelet a kivételeknek persze, de sok pasi akit úgy neveltek hogy nehogy véletlenül lányos dolgokkal játsszon, a saját gyerekével se tud mit kezdeni.
Később ha nagyobb lesz a fiad, majd eldönti, szeretne e játszani vele, de amíg elvan a játékkal, a helyedben nem venném el tőle.
"Ocsmany nep a magyar 🤮"
Ocsmány az általánosítás is. Itt is szép számban vagyunk, akik teljesen normálisan kezeljük.
Engem annak idején 84-ben még az akkor 85 éves (1899-ben született!) nagypapám is tologatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!