Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól érdekli és...

Hány éves kortól érdekli és köti le a gyerekeket a bábszínház?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok? Alig 2 évest (23 hóst) már érdekli?

Köszönöm szépen.

2010. okt. 1. 06:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez a gyermektol fugg, hogy hogyan lett nevelve, tehat amikor nem ujdonsag Neki a mese, es a babok, a figurak, akkor elvezni fogja.

A Mi babank is 2 eves, most volt eloszor cirkuszban, de elvezte.

2010. okt. 1. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez attól függ milyen a darab. A TODA a bábszinházban pl. már neki való, a többit szerintem még nem érti mert sokat beszélnek.
2010. okt. 1. 06:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok!
2010. okt. 1. 07:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Minket óvódában 3-4 éves korunktól fogva vittek bábszínházba, évente 2 X.

Még most is emlékszem a dalra, amit a bábszínészek énekeltek!

2010. okt. 1. 07:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Teljesen gyerekfüggő.

Szerintem egy 2 évest már leköt a bábszínház - egy darabig. Csak az a kérdés, hogy meddig bír figyelni.

Mi 2 évesen először egy Bartos Erika bábelőadásra vittük el a lányomat, egy könyváruházban volt. Az egész előadás kb. 40 perces volt, de a gyerkőcök közben jöttek-mentek, sétálgattak az asztalok között, rajzoltak, színeztek.

"Igazi" végigülős bábszínházba 3 évesen vittem. A Kippkopp karácsonyát néztük meg, ami igazán barátságos darab, de a sötétben többször sírni, ordítani kezdett némelyik gyerek. (Néha a lányom is hozzámbújt)

2010. okt. 1. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Életszakasztól is függ. A kislányom 14 hós kora körül volt mikor először volt bábszínházban és akkor még nem járt, de az egész előadást élvezte. Komolyan, tapsolt, nevetett még szerepet is kapott a színpadon, mert felkéredzkedett a színpadra. Viszont most 18 hónapos és tudom, hogy 3.5 percig sem bírná, mert már fut-szalad, most ilyen időszaka van. Cirkuszba sem merem vinni pont ezért.
2010. okt. 1. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Az enyémet már 1,5 évesen is érdekelte, kacagott rajta.
2010. okt. 1. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!