Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyedulallo anyukak, nektek,...

Egyedulallo anyukak, nektek, hogy esik ?

Figyelt kérdés
Eppen megeltek ( az ex nem fizet rendesen gyerektartast, pedig rengeteget keres ) , igy nem nagyon jot arra, hogy ide -oda menjunk, de amikor az apja felbukkan ( evi 6-7 alkalommal ) akkor a legjobb helyekre viszi ?
2022. dec. 11. 17:22
 1/10 A kérdező kommentje:

Nem arrol van szo, hogy a gyerektol irigylem, orulok, hogy jo napja van, itt a ti erzeseitekrol kerdeznek, hisz mi is emberek vagyunk.

Meg, ha mar idosebb lesz, vajon mire fog emlekezni, hogy az anyja nem vitte sehova ... hiaba en nevelem teljesen egyedul.

2022. dec. 11. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
98%

A gyerek nem hülye, bízz az értékítéletében! Azt, hogy nem fizet jelezd a bíróságra, ha szükséges letiltják.

Igen, szar érzés, de nem tudsz vele mit kezdeni, joga van hozzá, ahhoz viszont nincs, hogy ne járuljon hozzá anyagilag a neveléséhez.

2022. dec. 11. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk apám volt ilyen. Vele mentünk nyaralni, tőle volt millió karácsonyi ajandek, sok zsebpénz, stb. Anyámnak nem volt pénze nyaralasra, aprosagok voltak az ajándékok és kevéske zsebpénz. De míg apámnak fogalma nem volt róla, mi a kedvenc ételem, anyám tudta. Anyám tudta, ki a barátom, mi a kedvenc könyvem, mitől leszek szomorú, mitől jókedvű. Ennek köszönhetően nem az apámmal való nyaralasokra emlékszem, hanem az anyámmal való beszélgetésekre. Apámmal nem beszélek már 25 éve.
2022. dec. 11. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Koszi, szepen, elozo ( meg persze a 2. valaszolo).

Ez tenyleg, mar most is igy van. Jol is esett ezt most olvasni :)

Fogalma nincs az apjanak ezekrol, meg arrol sem, hogy most epp szemuveges- e vagy nem.

2022. dec. 11. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet , hogy lesz egy időszak, amikor apukát látszólag jobban fogja kedvelni, mert megveszi a gyerek szeretetèt. De hidd el, ha nem is most , később rá fog jönni , hogy ki és mi a fontosabb.
2022. dec. 11. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Nehezen sajnos.

Havi 1x van az apjánál 2 napot, van mozi, játszóház, nasik amit akarsz.

Itthon meg a tanulás, főtt étel, nincs játszóház sem mozi sajnos, max évente 1-2x.

Nem engedhetem meg magunknak. De én veszek cipőt, ruhát, gyógyszert, tanszereket, kirándulásokat fizetek stb. Nem értékeli. Mert az apjánál mindent szabad, de a gyerekről semmit nem tud. Karácsonyra is én vettem neki ajándékot helyette is, mert az apja nem tudja mit szeret a fia.

Remélem egyszer rájön, hogy én is vagyok olyan értékes, mint az apja. :(

2022. dec. 11. 18:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Elozo, pont ugyanigy vagyok.

En is remelem, rajon egyszer.

2022. dec. 11. 18:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Ugyanez van most nalunk az ajandekkal, kerdezte tolem mit szeret, vagy mit szeretne. Az en exem sem ismeri egyaltalan.
2022. dec. 11. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyeneket kell megélnetek. Én mondjuk házasságban élek, de szomorú olvasni, hogy egy anya egyedül nehezen boldogul. :( és hogy a gazdag ex nem képes támogatni a saját gyerekét! Ne hagyd annyiban!

De legyetek büszkék, mert így is tesztek az asztalra ételt, fedelet a fejük fölé, és szeretetben nevelitek a gyerekeiket. Ha felnőnek atlatnak majd a szitán.

2022. dec. 11. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem örülj,hogy a legjobb helyekre viszi. Sok családnál erre akkor sincs lehetőség,ha nem váltak el. Aztán az érzelmeket neked kell feldolgozni,meg kiverni a pasiból a pénzt,de önmagában az,hogy elviszi jó helyekre,az neki jó és ettől még nem fog kevésbé szeretni téged.
2022. dec. 12. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!