Egyedulallo anyukak, nektek, hogy esik ?
Nem arrol van szo, hogy a gyerektol irigylem, orulok, hogy jo napja van, itt a ti erzeseitekrol kerdeznek, hisz mi is emberek vagyunk.
Meg, ha mar idosebb lesz, vajon mire fog emlekezni, hogy az anyja nem vitte sehova ... hiaba en nevelem teljesen egyedul.
A gyerek nem hülye, bízz az értékítéletében! Azt, hogy nem fizet jelezd a bíróságra, ha szükséges letiltják.
Igen, szar érzés, de nem tudsz vele mit kezdeni, joga van hozzá, ahhoz viszont nincs, hogy ne járuljon hozzá anyagilag a neveléséhez.
Koszi, szepen, elozo ( meg persze a 2. valaszolo).
Ez tenyleg, mar most is igy van. Jol is esett ezt most olvasni :)
Fogalma nincs az apjanak ezekrol, meg arrol sem, hogy most epp szemuveges- e vagy nem.
Nehezen sajnos.
Havi 1x van az apjánál 2 napot, van mozi, játszóház, nasik amit akarsz.
Itthon meg a tanulás, főtt étel, nincs játszóház sem mozi sajnos, max évente 1-2x.
Nem engedhetem meg magunknak. De én veszek cipőt, ruhát, gyógyszert, tanszereket, kirándulásokat fizetek stb. Nem értékeli. Mert az apjánál mindent szabad, de a gyerekről semmit nem tud. Karácsonyra is én vettem neki ajándékot helyette is, mert az apja nem tudja mit szeret a fia.
Remélem egyszer rájön, hogy én is vagyok olyan értékes, mint az apja. :(
Elozo, pont ugyanigy vagyok.
En is remelem, rajon egyszer.
Sajnálom, hogy ilyeneket kell megélnetek. Én mondjuk házasságban élek, de szomorú olvasni, hogy egy anya egyedül nehezen boldogul. :( és hogy a gazdag ex nem képes támogatni a saját gyerekét! Ne hagyd annyiban!
De legyetek büszkék, mert így is tesztek az asztalra ételt, fedelet a fejük fölé, és szeretetben nevelitek a gyerekeiket. Ha felnőnek atlatnak majd a szitán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!