Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! 1 éves fiam elmerült a...

SOS! 1 éves fiam elmerült a kádban! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ott térdeltem mellette. Már kiszállni készültünk, és a tekintetemmel kerestem a törülközőjét. Mire újra Rá fókuszáltam, azt láttam, hogy ülésből belehajolt a vízbe. Valószínűleg valami játékért. Az egész feje benne volt, ijedtében mozdulni sem mert.

Azonnal kikaptam a kádból. Azonnal sírni, kicsit köhögni kezdett, színével nem volt gond.

Egész öltöztetés alatt sírt, aztán evett, megnyugodott, kicsit játszottunk, amire nagyokat kacagott. Most már alszik.

Annyira furdal a lelkiismeret, és annyira félek, hogy valami baja lett, vagy nem köhögte ki rendesen.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Ilyenkor el kellene vinni orvoshoz akkor is, ha nem látok rajta semmit?

2022. dec. 9. 21:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Jól tetted,hogy bevitted,nem a fórumozóknak kell megfelelned. Nekünk még nem volt ilyen,hogy vinni kellett, de amikor kicsi volt a lányom, néhányszor felhívtam az ügyeletet a kérdéseimmel. Természetesen ha rosszul van (vagy bárki nagyon rosszul van a családban),első dolgom telefonálni. Szerencsére ritkán fordul elő ilyen, talán évente egyszer, de én magasról teszek mindenki véleményére, csak az egészség a fontos.
2022. dec. 12. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.