Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 èves kisfiú,folyton hisztizi...

1 èves kisfiú,folyton hisztizik?? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
1 éves kisfiam csapkod,üt minket,pofoz,ha tetszik valami ha nem,mindenért sír,sehogy semmi nem jó, olyan mintha agresszív lenne. Folyton mozog egy pillanatig sem ül meg egy helyben,nem köti le semmilyen jatek,csak megy és megy és megy,etetes közben is mozog,keze lába folyton jár. Nagyon el vagyok keseredve mi történt vele? Kb 8 honapos kora óta ez megy,egy percig sincs el,csak ha engedem neki h szét szedje a hazat. Ha picit rá csapok a kezére vissza adja,sír,ha ki kacagom akkor meg nagyobbat ut. És minden tárgyat hozzank dob. :( egyebkent jól fejlődik de nem tudom mit csinaljak?! Milyen jatekot adjak neki?! Ami esetleg le koti? Egy óvoda jatek van,elotte csak pár darab amit cserelgetek. De sajnos anyosomek és anyukám férjem is mindent mindig megenged neki. Én vagyok vele a legtöbbet,de már szegyenlem mikor pofon vag az utcán akar. Sapkát semmit sem tűr magan. Amit nem akar és ellenallok kepes olyan hisztit csinálni hogy szornyuu… SOS valakii segitsen :(
2022. jún. 18. 21:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
53%

Ezek szerint nagyon nem értesz a saját gyerekedhez.

Azt adja amit kap, fizikai fájdalmat.

2022. jún. 18. 21:21
 2/26 anonim ***** válasza:
79%
1 éves ha megüt az utcán nem ciki, kicsi még. Nálunk az vált be, hogy ha rosszat csinált, 1 percre a kiságyába tettem, mondtam, hogy, ez büntetés és értette, de szerintem inkább másfél évesen fogta fel. Az abaj, hogy 1 éves olyan kicsi, azt sem érti ha rácsapsz a kezére,nem ért semmit, inkább el kell terelni a figyelmét.
2022. jún. 18. 21:28
 3/26 anonim ***** válasza:
65%
Hu bocsi, ez durva de eszednél vagy? Csapkodod az egy éves gyereked? Mondjuk én minden korban elítélendőnek tartom, de azt hogy 1 évesnek különösen durva. Mit vársz az egy évestől, hogy gyurmázzon csendben órákat, vagy gyöngyöt fűzzön? Igen az 1 éves jön-megy, rombol. Alapból etetésnek hívod, nem csoda ha nem akarja. Mi együtt vacsorázunk, max a disznóknak van etetés. Nincs olyan játék ami leköti, mert nem abban a korban van. De itt a nyár, kismedence, mehetnek a nagy pacsálások. Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de szerintem neked valamilyen könyvet kellene olvasnod, ami ad valamilyen támpontot. Az teljesen biztos, hogy a gyereked bántalmazása nem vezet sehova.
2022. jún. 18. 21:36
 4/26 A kérdező kommentje:
Ez a rá csapást nem úgy kell elképzelni hogy oda vágok ahogy bírok jesszus. Mindegy,megbántam h kiirtam. Koszonom.
2022. jún. 18. 21:38
 5/26 anonim ***** válasza:
56%
4. Tök mindegy mekkorát kap, a lényeg az, hogy megütöd. De vicces, hogy még te fújod fel magad és azt bánod meg, hogy kiírtad, nem azt, hogy csapkodod a gyereked. Érdekes, 2-nek se válaszolsz, csak azon vagy felháborodva, hogy nem értünk egyet a bántalmazással, főleg egy 1 évesnél. Oké 🤷‍♀️
2022. jún. 18. 22:01
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy autista
2022. jún. 18. 22:14
 7/26 anonim ***** válasza:
85%
6. Na ezt miből szűrted le?
2022. jún. 18. 22:16
 8/26 anonim ***** válasza:
83%

Lófüttyöt autista, egyszerűen nem tudja anyuka, mivel jár egy ekkora gyerek, valamint hiányoznak az egyértelmű szabályok a gyerek életéből.

Nincs valaki gyerekes anyuka a környéken, akivel össze tudnál barátkozni, kicsit beszélgetni, tapasztalatot cserélni? Vagy időnként a neten olvasgatni gyereknevelési anyagokat?

2022. jún. 18. 22:30
 9/26 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen atlagos es egeszseges 1 evest irtal le. MINDEGYIK ilyen. Ez a normalis. Ha nem ilyen lenne, beteg lenne, orulj neki, hogy ilyen !

Az meg alapveto intelligencia kellene legyen, hogy tudjuk, hogy a gyerek utanzassal tanul. Tehat ha te csapkodod a kezet (teljesen mindegy mekkorat ), o azthiszi ezt ugy kell, es ezert csapkod teged az utcan.

Szerintem ha alszik olvasgass kicsit gyermeklelektant, fejlodestant. Radfer.

2022. jún. 18. 23:05
 10/26 anonim ***** válasza:
39%
Ne haragudj, de én is kiakadtam azon, hogy rácsapsz az 1 éves gyerekre. Azzal mégis mit érsz el? Egy 1 éves gyereket nem játékokkal kell elhalmozni, hanem folyamatosan foglalkozni vele. És igen, főzés, házimunka közben is lehet vele foglalkozni, beszélni hozzá.
2022. jún. 19. 05:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!