SOS! 1 éves fiam elmerült a kádban! Ti mit tennétek?
Ott térdeltem mellette. Már kiszállni készültünk, és a tekintetemmel kerestem a törülközőjét. Mire újra Rá fókuszáltam, azt láttam, hogy ülésből belehajolt a vízbe. Valószínűleg valami játékért. Az egész feje benne volt, ijedtében mozdulni sem mert.
Azonnal kikaptam a kádból. Azonnal sírni, kicsit köhögni kezdett, színével nem volt gond.
Egész öltöztetés alatt sírt, aztán evett, megnyugodott, kicsit játszottunk, amire nagyokat kacagott. Most már alszik.
Annyira furdal a lelkiismeret, és annyira félek, hogy valami baja lett, vagy nem köhögte ki rendesen.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Ilyenkor el kellene vinni orvoshoz akkor is, ha nem látok rajta semmit?
Pár percet kibírnak levegő nélkül. Ha nem került víz a tüdejébe, akkor nem kell pánikolni.
Ha meg nyelt vizet, akkor a lábánál fogva megemeled és kijön belőle. (Most már ne tedd, nem lenne ennyire jól, ha letüdőzte volna, szimplán megijedt, mikor kirángattad a vízből).
Ha bőg, akkor kap levegőt.
Semmi gond
Semmit.
Nekem bár már 2 körül volt, a medencében voltunk, ott álltam előtte amikor egyszercsak leült vagy nem is tudom, beletelt pár mp-be mire az agyam felfogta, hogy víz alatt van a gyerek - kivettem, sírt egy ideig aztán nem akart pár napig a medencébe menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!