Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! 1 éves fiam elmerült a...

SOS! 1 éves fiam elmerült a kádban! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ott térdeltem mellette. Már kiszállni készültünk, és a tekintetemmel kerestem a törülközőjét. Mire újra Rá fókuszáltam, azt láttam, hogy ülésből belehajolt a vízbe. Valószínűleg valami játékért. Az egész feje benne volt, ijedtében mozdulni sem mert.

Azonnal kikaptam a kádból. Azonnal sírni, kicsit köhögni kezdett, színével nem volt gond.

Egész öltöztetés alatt sírt, aztán evett, megnyugodott, kicsit játszottunk, amire nagyokat kacagott. Most már alszik.

Annyira furdal a lelkiismeret, és annyira félek, hogy valami baja lett, vagy nem köhögte ki rendesen.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Ilyenkor el kellene vinni orvoshoz akkor is, ha nem látok rajta semmit?

2022. dec. 9. 21:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért szerintem egy másodperc alatt nem történt semmi baj... Nyugodj meg. Valszeg még csak nem is vett levegőt addig.
2022. dec. 9. 21:18
 2/21 anonim ***** válasza:
2%
Erre van az ügyelet,hogy feltedd az ilyen kérdéseidet!!
2022. dec. 9. 21:22
 3/21 anonim ***** válasza:
95%

Pár percet kibírnak levegő nélkül. Ha nem került víz a tüdejébe, akkor nem kell pánikolni.

Ha meg nyelt vizet, akkor a lábánál fogva megemeled és kijön belőle. (Most már ne tedd, nem lenne ennyire jól, ha letüdőzte volna, szimplán megijedt, mikor kirángattad a vízből).

2022. dec. 9. 21:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tennék. Az ember ha víz kerül a légcsőbe, köhög, addig amíg ki nem jön a víz. Ez az 1 évesnél is így van.
2022. dec. 9. 21:25
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Én tuti kiírnám Gyakorikérdésekre.
2022. dec. 9. 21:33
 6/21 anonim ***** válasza:
97%
Babauszason így tanuljak meg a merülést, lemeritjuk őket a víz alá, először kohognek, lenyelik a vizet, de semmi bajuk nem lesz tőle. Ez is tapasztalat neki, lehet meg sem ijedt volna, ha nem kapod ki hirtelen.
2022. dec. 9. 21:38
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha bőg, akkor kap levegőt.

Semmi gond

2022. dec. 9. 21:49
 8/21 anonim ***** válasza:
86%
Most akkor mégegyszer, és nem bántásból! Komolyan azon pánikolsz, hogy a vízbe tette az arcát?
2022. dec. 9. 22:04
 9/21 anonim ***** válasza:
98%

Semmit.

Nekem bár már 2 körül volt, a medencében voltunk, ott álltam előtte amikor egyszercsak leült vagy nem is tudom, beletelt pár mp-be mire az agyam felfogta, hogy víz alatt van a gyerek - kivettem, sírt egy ideig aztán nem akart pár napig a medencébe menni

2022. dec. 9. 22:32
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hagytad elmerülve, akkor nem lesz gond.
2022. dec. 9. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!