Másnak is egy romboló a 2 éves kisfia??
Kedves utolsó.
Neked se legyen gyereked soha.
Az én apám a bátyámat verte állandóan ilyen dackorszakos dolgok miatt. Egy életre megnyomorította lelkileg és én mai napig emlékszem mindenre, hogy mennyire sajnáltam a bátyámat, meg akartam volna védeni mint testvéremet de nem tudtam és hogy mennyire meg voltam ijedve.
Soha senki ne tegye ezt a gyerekével!
"Nem lesz gyereked, mert téged is vertek, de ha lenne, akkor te is vernéd."
Értelmes ember vagy...itt is látszik, hogy a verés nem megoldás és egy életre megnyomorítja az ember lelkivilágát és gondolatait.
Tök jó, hogy gyerek nélkül osztogatnak itt egyesek tanácsokat még nevelési elveket...
Na ezért nem szabad semmit komolyan venni, amit itt írnak!
Egy 2 éves dackorszakosnál nem beszélhetünk arról hogy nem tud viselkedni. Épp erről szól a dackorszak. Veréssel csak azt mutatnám neki hogy az helyes reakció ha nem tetszik valami. Illetve ugye lelki sérülést is szenvedne.
Tipikus, akivel nem foglalkoztak, akit nem fejlesztettek, akivel
nem játszottak születése óta, csak “elvan a gyerek”.
Tele van feszültséggel. Beszélj a védőnővel, pszichológussal. Még időben elkaphatod.
Aki azt mondja, verd meg, annak pedig azt mondanám, hogy agressziót nem lehet agresszióval kinevelni a gyerekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!