Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen nehéz az elválás...

Miért ilyen nehéz az elválás a gyerektől?

Figyelt kérdés

Vagyis tudom miért, azért mert nagyon szeretem őt.

Most kezdte az ovit, és annyira nehéz az elválás.

De itt inkább már az én részemről.

palástolni próbálom, de amikor hazaérek akkor olyan űr tátong bennem.

lelkifurdalás, meg minden.

Nagyon hiányzik, és szívem szerint hazahoznám.

Akinek volt hasonló szituáció, kérem ossza meg velem.

És hogy hogyan tette magát túl rajta?

2010. szept. 30. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én fiam is most szept-ben kezdte az ovit. Sosem volt anyás, mindig elvolt nélkülem a nagyszülőknél, és az ovit is ismerte már mert elég sokat bejártunk az utóbbi egy évben. Mindketten nagyon vártuk már, mert csak jobb ott neki a többi gyerekkel, és szerencsére szereti is nagyon az ovit. Egy könnycsepp nélkül beszokott, az elején még az sem bírta kivárni hogy átöltöztessem már rohant is be a csoportszobába. Egy hét után ott is aludt egy hetet. De az az üresség, ami itthon várt, és várni a délutánt, hogy mehessek érte, állandóan azon agyaltam vajon mit csinálhat, pedig tudom,hogy szeret ott lenni. Csak nekem volt nagyon rossz. Sokszor sírtam is emiatt. Igazából nekem sem lenne muszály, hogy ott altassam, mivel itthon vagyok, várom a kistesót, de olyan nagy volt miatta a lelkiismeretfurdalásom, hogy inkább nem altatom ott.

Most hogy déli hazajárós, még mindig nagyon nehezen engedem el. Pedig tudom,hogy neki jó ott.

2010. szept. 30. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:
elég nehezen viseltem én is, a fiam 2 nap után vígan ment a bolcsibe...én meg értelmetlennek találtam, hogy otthon vagyok, egyedul... szovam kinagytakarítottam stb, és elkezdtem bejárni a munkahelyemre. hamarabb, mint ahogy megegyeztunk, még nem telt le a szoktatás teljesen, de így legalább lefoglaltam magamat, és nem volt idom lelkizni. nem olyan rossz az, a gyerekeknek (foleg egy ovis korunak) már nagyon kell a gyerektársaság...így kell felfogni, és a nappalokért kárpotolnak az esték. a fiam imádja a bolcsit,már 1 éve jár, de ha lehet, ettol csak még anyásabb lett és ragaszkodobb....
2010. okt. 4. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!