Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megbeszélitek a rokonokkal...

Megbeszélitek a rokonokkal (nagyszülő, keresztanya, nagynéni…) hogy kb. mit vegyenek a gyerekeknek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Valahogy jobban örülnék neki, ha tudnám, mit vesznek a gyerekemnek. Ha csak lefényképeznék és elküldenék én meg max. leokézom….Nem jó, hogy mindenki a legszebbet/legjobbat/legdrágábbat akarja megvenni… félek, hogy el lesz kényeztetve és a sok játék miatt 5 percre fogják max lekötni őt ezek és már újat fog akarni. A másik ami miatt aggódom, hogy akárhányszor jönnek látogatóba a rokonok, mindig hoznak játékot. Örülök neki, hogy gondolnak rá, de tartok tőle, hogy így nem fog vigyázni a játékokra, mert tudja, hogy pár nap múlva úgyis ott a másik. Mik a tapasztalataitok? Hogy kellene ezt? Tartok a karácsonytól, mert tudom, hogy el lesz halmozva megint sok játékkal…

#ajándékozás #megbeszélés #mit vegyenek ajándékba #mit vegyenek karácsonyra #karácsonyi ajándék gyerekeknek
2022. nov. 26. 23:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem olvastam a kommenteket.

Nekem 2 gyerekem van. 1 ée 3 évesek. Sosem kérdezi/mondja/beszéljük meg senkivel ki kit vesz nekik.

Én nem fogok beleszólni, meg miért kellene nekem nyugtázni, hogy ő mit akar venni?!

Van 3 olyan ismerős, akik ha jönnek, hozzák az ajándekot nekik csak úgy. Havonta 1-2x kapnak így. Sosem problémáztam ezen. Ugyan úgy megbecsülik.

2022. nov. 27. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze,könyörögnek az ötletekért.
2022. nov. 27. 23:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkérdezik, megbeszéljük, adunk tippeket, támpontokat. Kicsi még, de sok dolgot örökölt, elég sok játéka van már, ezért mindenkit biztatunk, hogy nyugodtan fogja vissza magát a vásárlásnál ;) és inkább a gyerekkel foglalkozzon, mert azt nagyon szereti. Tavaly a többség ezt be is tartotta.

A sógornőm egy combos listát szokott összeállítani ajándékötletekkel a gyerekeknek, akik már most alig férnek el a sok játéktól, könyvtől, miegymástól. Talán ezért is kérünk mindenkit, hogy ne a mennyiségre menjen.

2022. nov. 28. 00:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi általában megkérdezzük egymást. A nővéremnek van két fia, nekem pedig májusban érkezik a második kislányom. Mi elküldjük egymásnak amit kinéztünk ( előre megbeszélt összeg alapján) és így mind ketten azt rendeljük. Anyós más mert ő nem kérdezi egyik menyét sem és eddig sosem sikerült olyat vennie ami igazán tetszett bárkinek. Pedig nem olyan drága dolgokat vár senki sem, de egyáltalán nem ismeri az unokákat. Apámék megkérdezik és vagy megveszik ők vagy megrendelem én és kifizetik. Sógornőmmel is megbeszéljük mit vegyünk és mennyit szánunk egymás gyerekeire. Eszembe sem jutna csak úgy odaállítani valamivel, mert sajnos tesóm kicsit messzebb lakik és így nem tudom pontosan milyen játékai vannak a fiúknak. Nem szeretnék olyat venni ami már van vagy nem szereti. Ruhákat szoktunk néha venni egymás gyerekének ha meglátok valamit ami tudom hogy tesómnak tetszene. Ismerjük ilyen szempontból egymás ízlését. Anyós az ruhából is olyat vesz ami neki tetszik, hiába mondtuk hogy más az ízlésünk. Hála istennek már nem hoz heti szinten .
2022. nov. 28. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Anyós idén inkább pénzt ad, minthogy megkérdezze minek örülnének az unokák.
2022. nov. 28. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!