Lassan 2 éves nagyon durva cici függő kisfiam el választásához, kérnek hasonló cipőben járó anyukák , tanácsát ill segítségüket. Hogyan kezdjek hozzá?
25, te vagy aki végig önigazol. :D
Általában semmi más értelme nincs egy idő után a szoptatásnak, minthogy a gyerek ne vinnyogjon a csöcs után és hogy az anya is “picibabának” érezze a nagy, behemót, több éves gyerekét.
Pedig... felnőnek... és az úgy van rendjén.
Nem a tápszeres vagyok, butuskám. Hanem aki egy éves koráig szoptatta a lányát. Többen válaszolgatnak, ha nem tűnt fel.
Amúgy, ha tápszeres babám lett volna se lennék irigy. Mire kéne?
Ugyanúgy jóllaknak, mosolyognak, vidámak, nőnek a tápszeres babák is. Én is az voltam és nem voltam beteges gyerek. A lányomat is leválasztottam egy évesen, ő sem beteges.
És még sok ilyen példát ismerek. Tanulmányok, amelyekről a neten cikkez pár firkász, minden szart kimutatnak, attól mèg nincs az úgy. 🤠
Arra meg végképp nem vagyok irigy, ha valakinek az iskolás/óvodás gyereke nyammog a mellén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!