Lassan 2 éves nagyon durva cici függő kisfiam el választásához, kérnek hasonló cipőben járó anyukák , tanácsát ill segítségüket. Hogyan kezdjek hozzá?
11, a természetes leválasztódás azt jelenti, hogy minden gyerek képes elválasztani magát sürgetés és erőszakoskodás nélkül a maga ütemében.
Aki ezt nem érti meg, az nem csak a gyerekkel, hanem magával is kitol.
Mert nem, a gyereknek nem érdeke, hogy erőszakosan elválasszák 2 évesen, ha még nem tart ott. Nem túl nagy hozzá, nem befolyásolja negatívan a fejlődését a szoptatás, sőt, ellenkezőleg.
A szoptatott 2 éven felüliek 99 %-ról egyébként ránézésre meg nem mondod, hogy még szopizik, mert vannak már olyan okosak, hogy tudják, hogy csak otthon, csak bizonyos helyzetekben. Nem kürtölik szét a játszótéren, az oviban.
14, gyerekem már 8 hónaposan full menüt megevett önállóan, darabosan (blw) és felnőtt mennyiséget, sose volt gond az étvágyával, "mégis" szopizott 3,5 éves koráig.
Egyáltalán nem ezen múlik.
Az én lányom nagyon ritkán beteg és 1 évesen leválasztottam. Ellenben az ovis társával, aki folyamatosan taknyol, fosik, lázas és még mindig szopik.
Úgyhogy ez is egy nagy általánosítás és hülyeség. Vagy te csak beteges, idegbeteg gyereket látták azok közül, akik nem szoptak abnormálisan sokáig? Erősen kétlem.
Nem, nem érzem magam lónak (de ha te majomnak igen, áldásom rája), csak mondom, hogy náluk is a természetben szopnának tovább, mégis leszedik őket az anyjukról, így egy embernek sem lesz ettől semmi baja.
Mellesleg az én kislányom olyan aranoysan ivott cumisüvegből, öröm volt nézni. Kedvem sem lenne akkora gyereket mellre tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!