Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 év körüli gyermeketek kap...

1 év körüli gyermeketek kap valamit Mikulasra?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam semmi nagyra, csak valami apróság, ami elfér a csizmajaban. Nyilván édesség nem játszik még. Vagy ilyenkor még úgysem számít?

2022. nov. 25. 08:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Tavaly semmit nem kapott.

Most 19 hónapos, most kap majd, már tud örülni neki.

2022. nov. 25. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk a mikulás minden gyereknek a pár hónapostól,a 17 évesig gyümölcsöt hoz,meg magvakat. Azt természetesen az 1 évesnek is hoz.Édességként egy pici Milka vagy Kinder mikulás van a gyümölcsök között fejenként.Nálunk van 5 gyerkőc,A tesóméknál 2,a férjem tesójáéknál 3.Mindenki kivétel nélkül gyümölcsöt kap.
2022. nov. 25. 10:19
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

14hónapos. Persze hogy hoz.

Tavaly is kapott.

A nagynak amúgy is fura lenne, ha nem kapna a kicsi

Kap mind a 2 gyerek 1-1adventi kalendáriumot, 1 kinderes csomagot amibe van plüss állat. Illetve 1-1 csoki télapót.

Nalunk nincs csokielvonás, a kicsi is ehet

2022. nov. 25. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Persze. Gyümölcs, kicsinek való nasi, mikulás figura, karacsonyfa dísz ilyesmi.. Én szeretem latni ahogy örül és közös élmények, imádjuk csinálni ezt. Nem értek egyet a kicsi még úgyis mindegy neki hozzaallassal, mert nekem nem mindegy és ha készül kép róla, akár jövőre is nezegetheti hogy mit kapott tavaly és most újra jön a Mikulás, vajon mit kap most. Legalábbis nálunk így volt.
2022. nov. 25. 11:54
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk kapott tavaly, de főleg csak azért, mert a nővére is kapott. Nem sok mindent, pár csoki félét, Mikulást.
2022. nov. 25. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak fél éves lesz pont aznap, úgyhogy első hozzátáplálást kap :D tehát egy almát :D Nagyszülők biztos vesznek majd valami kis apróságot, hogy azért mégis…
2022. nov. 25. 12:50
 17/18 anonim ***** válasza:
23%
Tavaly 2 hetes volt, nem kapott semmit. Idén sem kerítünk még nagy feneket neki szerintem. Majd jövőre
2022. nov. 25. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
10 hónapos, kap egy Kinder plüss mikulás csomagot, a csokikat kivettem belőle és tettem bele egy karácsonyi mintás bodyt, tasakos gyümölcspürét, Bio babacsemegéket (Angela puffasztott bio kukorica, Fruchtbar gyümölcsös bio babakeksz). dm, Rossmannban nagyon jók vannak. A nagytesó mellett eszünkbe sem jutott hogy a kicsi ne kapjon semmit.
2022. nov. 25. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!