Kell tudni innia egy majdnem 2 évesnek pohárból?
Ez nem érés, hanem gyakorlás.
Az írásra sem megérünk hanem megtanuljuk
24, rossz a példád, mert pont úgy érik meg az írásra, hogy odaadod már az 1 éves kezébe is a ceruzát, aki még csak épp nyomot hagy vele, majd később lengőfirkát rajzol, később féstekrajzot (=körkörös firkát)...stb.
Az a gyerek aki csak 6 évesen kap ceruzát a kezébe, nem fog tudni írni, csak kínlódások árán.
A cumisüveget is fogják és döntik, majd ugyan ezt a mozdulatot folytatja.
Megnéztem a videókat 11 hósan már ivott, ok hogy irányítani kellett, meg sokszor gyorsnak lenni, de 2-3 hónap múlva már csak akkor öntötte ki ha az volt a terv.
Pontosan ahogy az utolsó írja.
Bics, csak így tudtam belinkelni. A baloldali kéz egy ovisé, a jobboldali egy iskolásé.
Aki azt mondja hogy nem az éréstől függ....
Nos! Az én első gyermekem 15 éves. Nem indult be egyből a tejem így anno hoztak egy régi kávéspohárba cukros vozet a nővérek és abból kellett ciciretevés után itatnom. Utána sem fogadott el semmit cumisüvegből és cumit sem.
A második nagy cicis volt első naptól. Hiába volt cumi és cumisüveg a lefekt tejet sem fogata el belőle. De csak pohárból és csak vizet fogad el.
Most 2 múlt, tud egyedül inni, de épphogy teszek bele, mert mániája a maradékot kiburítva pancsolni. Olyan nincs hogy azt bent hagyja. Bajba lennének a bölcsiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!