Hogy tanitsak meg egy 22 honapost evoeszkozzel enni, poharbol inni?
Ne igazgasd, nem baj ha folyik, megtanulja
Csak tedd oda
És egyél vele te is , mondhatod, hogy figyelje te hogy csinálod..néha adj neki falatot, hogy ne veszítse türelmét az éhségtől..
Sok sikert!
Miért vagy turelmetlen? Nem érsz rá? Hova sietsz?
Hagyjad már probalkozni, taoasztalni, tanulni szerencsétlent.
Bár ezt már rég kelkett volna és akkor nem lenne egy 2 éves gyereked aki nem tud enni.
Hihetetlen, hogy ezért vagy otthon, vele és nem fejlődik melletted mert te nem érsz rá.
2 éves, nem 22 hónapos... A saját életkorodat is hónapban adod meg? Pfff...
Vannak dolgok, amiket nem lehet siettetni.
Igen, ahogy a 7-es is írja, 2 kanállal. Hagyod, hogy egyen, de közben minden 3.falatra re is adsz neki, mielőtt türelmetlen lesz, mert már éhes. Lehet először az Össz evésből 2 kanál lesz az ő teljesítménye, a többi mellé, de nem baj, közben eszik is, finomodik is a mozgás. Aztán egyszercsak egyre több sikerül a szájába.
A pohárral én úgy csináltam, hogy keskeny magas műanyag pohár, az aljába 1 ujjnyi lötyi. Nyilván valami, amit szívesen iszik. Eleinte tartottam én is, hogy érezze a dőlésszöget, amikor már megy, de még nem borul a nyakába. Aztán ha elfogyott, lehet még tölteni, 5x is, de ugyanúgy kicsit. Közben meg, ha dölöngél a pohár a kezében, akkor sem borul ki nagy eséllyel. Meg persze öltözésy takarítás, az kell még egy ideig.
Az enyém is 22 hós, most szokik a bölcsibe. Hát a többiek is így esznek, meg kiborítják néha a vizet, pedig már 1 éve jár a csapat nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!