6 múlt és ma konkrétan órákig beszélt megállás nélkül. Rajzolás közben egy mesét mesélt fennhangon,amit épp akkor talált ki. Aztán énekelgetett, engem játszani hívott és megszakítás nélkül beszélt kutyákról,cicákról. Aztán telt a nap és tényleg be nem állt a szája, már kifejezetten ijesztő volt,mintha nem tudna leállni.
Vannak ilyen napjai, de van,hogy kifejezetten csendes. Ez lehet valami zavar, vagy rendben van?
2022. nov. 20. 23:25
1/10 anonim válasza:
Örülj, hogy ilyen gazdag a szókincse és a képzelőereje!
2022. nov. 20. 23:37
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, de néha túlpörög vagy nem tudom. Az oviból nem jött panasz. A védőnőnek már mondtam, ő csinált vele pár teszt feladatot, ő semmi kórosat nem vett észre. De néha nagyon fura, tényleg olyan,mintha nem tudná abbahagyni, egyre hangosabban, egyre gyorsabban beszél. Egyszer előfordult,hogy átjött egy barátnője, felsikított és sírva jött hozzám,hogy elege van,hogy a lányom ennyit beszél. De sokszor átjött és máskor nem fordult ez elő.
2022. nov. 20. 23:43
3/10 anonim válasza:
Miért akarsz problémát belemagyarázni az értelmes, intelligens gyerekedbe?
2022. nov. 20. 23:45
4/10 anonim válasza:
Az elmúlt 6 évben, mióta megtanult beszélni az enyém sem nagyob van csendben, ő evés, wczés, fogmosás közben dúdol is... Nagyon el tudok fáradni már ettől is
2022. nov. 20. 23:51
5/10 anonim válasza:
Felnőtt vagyok, viszont édesanyám sokszor rám szólt, hogy maradjak már csöndben. Mesélte is többször, hogy be bem állt a szám :)
2022. nov. 21. 00:27
6/10 Derjaderja válasza:
6 évesen én már visszajelezném, ha ténylegesen zavaró, mert a közösségbe illeszkedéshez jobb ha Te szólsz, mint a társai.
(Megjegyzem ők le fogjàk rendezni, ha tényleg sok).
Nálunk az én közel 4 éves lányom is hajlamos ilyenre, én próbálok differenciálni, hogy meddig tart az én intoleranciám (én olyan típus vagyok, aki a nap nagy részében csendet szeret), de ha nem bírom vagy ha tényleg ilyen túlpörgött szóf.sás az egész, akkor lehiggasztom, rászólok, bevonom vmibe vagy simán megmondom, hogy elfáradtam most picit halkabban.
2022. nov. 21. 07:07
7/10 anonim válasza:
5 éves, folyamatosan magyaráz, kérdezget, be nem áll a szája. Néha olyan szavakat használ mintha egy felnőttel beszélgetnék :D Imádom.
2022. nov. 21. 10:11
8/10 anonim válasza:
Az enyém 5 múlt.Simán képes órákig beszélni:D
2022. nov. 21. 10:33
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális. A legtöbb gyerek baromi sokat beszél.
2022. nov. 21. 11:05
10/10 anonim válasza:
Az en lanyom is ilyen (8 eves). Nagyon faraszt engem is. Azert nem betegesen,de dudol enekel,folyamatosan beszel, o utal egyedul is lenni. Faraszto, en meg szoktam kerni hogy maradjon csendben es akkor visszavesz. Anyosom ilyen 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!