Ha betegek a gyerekek inkább többet alszanak vagy inkább pont kevesebbet és "pelgörögnek"?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 10:21
1/8 anonim válasza:
Az enyém többet alszik, most volt beteg, kb egész nap aludt pedig amúgy pörgős gyerek.
2/8 Derjaderja válasza:
Attól függ, amikor jobban vannak, az enyémek elkezdik pótolni a kimaradt pörgést.
De aludni nem szoktak többet még lázasan is ritkán.
3/8 anonim válasza:
Betegségtől is függ. Az enyém mikor hànyós vírust kapott el, bekuckózott mellém a kanapéra, és csak feküdt, az àgyàban aludt, valószínüleg rossz volt a gyomra rohangàszàshoz. Pedig ő alapvetően nincs el egy percre sem.
4/8 anonim válasza:
Ha lázas akkor alszik, nyűgös. De alapvetően egy sima taknyosság köhögés semmit nem változtat az energia szintjén. Pörög egész nap mint máskor.
5/8 anonim válasza:
39,3-4 ig felpörögnek nekem.. nem is értem hogy birják..
Sokszor kell csak fandom ellenőriznem is a hőt emiatt, plusz kontrollba mérem magamat, mert azt hiszem mindig, hogy rosszul mér..
39,6-9 már inkább leeresztenek
6/8 anonim válasza:
15 hósom extra jól alszik olyankor. Szerintem gyerekfüggő.
7/8 anonim válasza:
Amíg aktív a betegség (magasabb láz, rosszabb közérzet),akkor alszik. De utána újult erővel pörög.
8/8 Senior Séf válasza:
A gyógyuláshoz a 99araszimpatikus üzemmódban kell lennie az idegrendszernek. Ez jellemzően pihenés és alvás formájában manifesztálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!