Én egyvalamit adnék, de nem rá, hanem bele a táskájába: egy hőmérőt. Kérném, hogy mérje meg, reggel ill. napközben hány fok van. Ha nincs 20 fok (középiskola esetén 18 fok), máris panaszt tennék a fenntartónál (állami iskolánál: tankerület, egyházi iskolánál: az adott egyháznál). És ha még nincs fűtés, holtbiztos, hogy nincs 20 fok a termekben, de valószínűleg 18 sem.
2022. nov. 19. 23:52
2/12 anonim válasza:
A mi iskolánkban szóltak a tanárok, hogy nyugodtan vigyenek be a gyerekek a fenekük alá párnát és pokrócot amibe be tudják tekerni magukat. A gyerekek többsége élt is a lehetőséggel, nem kellemes ülni a hidegben. Szerencsére a világítás helyett gyertyát még nem kellett vinni.
2022. nov. 20. 00:05
3/12 A kérdező kommentje:
Önkormányzati iskola, nincs keret a fűtésre. Nyíltan elmondtám, megmutatták mennyibe kerülne és nincs miből kifizetni.
Hidegebb időben lesz állítólag.
Párnája van bent, pokróc jó ötlet köszi.
2022. nov. 20. 01:47
4/12 anonim válasza:
Nyugodtan jelezzétek a Tankerületnek, mert kötelesek fűteni!
Hol van ez?
2022. nov. 20. 03:34
5/12 anonim válasza:
Hát pedig vegyen fel több réteget. Egy leggings a nadrág alá, egy hosszú ujjú póló a pulcsi alá. Pokrocban ülni és tanulni....
2022. nov. 20. 06:49
6/12 anonim válasza:
Nálunk sok gyerek kabátban ül órán is.
2022. nov. 20. 10:00
7/12 anonim válasza:
Persze nagyon kényelmetlen kabátban is, és sok rétegben is.
2022. nov. 20. 10:01
8/12 anonim válasza:
Ujjatlan kesztyűt is vehet fel!
2022. nov. 20. 17:06
9/12 anonim válasza:
Ha kabátban ül bent, akkor kint miben van? Tessék retegesen öltözni. Nem vastag ruhadarabokat kell felvenni egymásra, hanem vekonyakat és már nem is lesz kényelmetlen. Postás vagyok, tehát kint dolgozom, ha hideg van, akkor veszek fel harisnyát, leggingset és arra a nadrágot. Fentre trikó, rovidujju polo, hosszú ujjú póló és vagy fleece kabát vagy kardigán a dzseki alá.
2022. nov. 20. 17:57
10/12 anonim válasza:
#9, nem mindegy, ücsörögsz vagy mozogsz.
Ne röhögjetek, de én egyszer pizsamát vettem fel legalsó rétegnek :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!