Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tűnhet el mostanában...

Hogy tűnhet el mostanában ennyi kisgyerek?

Figyelt kérdés

Csak a héten futottam bele 4 kisgyerek eltűnésébe. Mind ovis korú.

Egyszerűen nem tudom épp ésszel felfogni, hogy lehet ez.

Nekem is 2 gyerekem van.

Oviba alap megy értük az ember, másnak nem adják ki. Utana ha megyünk a városba pl fogják a kezem. Egyedül nem engedem sehova őket. Meg egy alsóst sem szívesen, nem ovist.

Otthonról megint csak hogy tűnne el.

Szóval egyszerűen nem értem, hol az a pont amit valaki ki tud esetleg játszani.

2022. nov. 14. 10:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom, kimegy a nyitott kertkapun.
2022. nov. 14. 10:37
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nincs több óvodáskorú eltűnt személy, mint máskor.

[link]

2022. nov. 14. 10:38
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Menj át a családi kategóriába, éppen van ott egy anyuka, aki a hisztis három évest kirakta felügyelet nélkül a házból. Hát így.
2022. nov. 14. 10:39
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Inkább arról van szó, hogy mostanában sok ilyen cikket olvastál.
2022. nov. 14. 10:44
 5/13 A kérdező kommentje:

Lehet eddig is ennyi volt, csak most jött velem szembe ennyi megosztás.

De akkor sem tudom épp ésszel felfogni, hogy lehet ez.

2022. nov. 14. 10:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a fenti linket. Többségében olyanokról van szó, akiknél az egyik szülő külföldi állampolgár, és valószínűleg gépre tette, és elfelejtett szólni a másik szülőnek...
2022. nov. 14. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Kerdezo, nezd meg a rendorseg linkjet. 1 eltunt ovodas koru van, akit gondolom a masik szulo vitt el.

A tobbi eltunt is a neve alapjan kisebbseg, ok meg gondolom menekulnek a putribol.

Azt, hogy a Facebookon ilyeneket osztanak meg, te el hiszed ???

Ugyanmar !

2022. nov. 14. 11:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként tényleg az a gyakori, hogy vagy felügyelet nélkül hagyják vagy a szülők válnak, vitáznak és rabolják el egymás elől.
2022. nov. 14. 11:27
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Ennyi? Mennyi?

Valóban van ez a kislány, aki tegnap eltűnt, nagyon szomorú, őszintéb remélem, hogy épségben előkerül, és kiderül, hogy csak elcsavargott. Ő otthonról tűnt el, egy 6 évest az ember már nem tart minden pillanatban szemmel, talán a kertbe is kiengedi egyedül (ezt nem tudom, nincs kertem, de ennyi időst szerintem már lehet).

Rajta kívül más gyerekről nem hallottam.

2022. nov. 14. 11:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Meglett a kislány ☺️

Egyébként igen. Ahogy fentebb is írtál, a gyerekeim az udvaronn pl. egyedül is kint vannak addig ameddig beszaladok egy kávét csinálni, vagy leszűrni a tésztát.

A 2 évesem annó képes volt a 2 tolókapu közötti résen át kimenni az utcára, még én háttal álltam és a nagyobbnak segítettem homokvárat építeni. Tehát kb fél percig nem tartottam szemmel. A mai napig nem értem h hogy fért át egyáltalán.

Én emlékszem h mikor ovis voltam simán áttudtam mászni a kapunkon.

Szóval az ilyeneknél nem feltétlenül kell órákra való egyedülhagyásra gondni. A kicsi meg elkóricál (tanyáról tűnt el itt is pl) eltéved

2022. nov. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!