Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tűnhet el mostanában...

Hogy tűnhet el mostanában ennyi kisgyerek?

Figyelt kérdés

Csak a héten futottam bele 4 kisgyerek eltűnésébe. Mind ovis korú.

Egyszerűen nem tudom épp ésszel felfogni, hogy lehet ez.

Nekem is 2 gyerekem van.

Oviba alap megy értük az ember, másnak nem adják ki. Utana ha megyünk a városba pl fogják a kezem. Egyedül nem engedem sehova őket. Meg egy alsóst sem szívesen, nem ovist.

Otthonról megint csak hogy tűnne el.

Szóval egyszerűen nem értem, hol az a pont amit valaki ki tud esetleg játszani.

2022. nov. 14. 10:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb ugyanannyi, mint régen, csak akkor még nem volt facebook, hogy megosszák, ha valakit keresnek. Ment a Csellengők műsor, stb…

A péri kislányt megtalálták. Valami elkóborolt kutya után ment el a tanyáról, de nagy volt a köd, így hamar elkavarodott.

2022. nov. 14. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer nyitva volt a nagy kapunk, vártam a férjem haza (kocsival), addig én a gyerekkel kint játszottam. Egyszer csak megjelent egy kislány az udvarunkban... Azt hittem sétálnak, mindjárt jön az anyja is. Semmi. Sehol senki. Próbáltam kérdezni hol az anyja, de még nem beszélt. Vigyáztam rá, meg néztem az utcát, kb 5!!! Perc múlva megjelent az anyja az utcán kétségbeesetten. A gyermek kinyitotta valahogy a kaput náluk. Neki több gyereke van, fene tudja mit csinált épp a gyerekre nézés helyett. Még szerencse, hogy nyitva volt a kapunk, és hozzánk jött, nem a másik irányba, mert ennyi idő alatt akár a főútra is kiért volna... Na pl így.
2022. nov. 14. 15:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pl 3 évesen fogtam magam, s elindutam apum után 2 utcával arrébb. (Kézdeztem anyumat, hogy hol van. Mondta, hogy a pataknál xy-nál. Én meg azzal fotam magam s utánna mentem. Akkor jött haza, útközben találkoztam is vele.)
2022. nov. 14. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!