Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen kisfiúval?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A kisfiunk 3,5 éves és van egy kisöccse aki 1 éves múlt. Sajnos folyamat bántja, üvölt rá hogy utálom, büdös, megverem. Az oviban még elvan de otthon és a játszótéren tombol. Megver más gyerekeket, fellöki őket , beakarja nyomni a szemüket és sajnos többször a kezére kell már csapni mert nem ért a szép szóból. Úgy üvölt az utcán , boltba hogy volt a rendőrséget hívták ránk. Egyébként iszonyat okos kisfiú, a mozgása már most 2-3 évvel meghaladja a korabeliekét. Nagyokkal focizik, a tornán el vannak tőle ájulva olyan mozgása van de iszonyat rossz. Velünk is kiabál hogy nem szégyenlitek magatokat hogy kiabáltok velem, most kaptok ti is stb kijelentések egy három évestől. Hihetetlen de ilyen gyerek nincs még egy. Hogy lehetne lenyugtatni? Ennek nappal pörög, iszonyat okos és rossz .

2022. nov. 13. 00:31
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
6%

40: összemosol szitukat csak azért mert mindegyikben van egy szereplő, aki szerinted pofont érdemelne. Köze nincs annak, amit mondasz a kérdező történetéhez, de még határmezsgyén sem. Az egy felnőtt (szülő)-gyerek probléma.

"de gondolj bele egy értelmetlen,vízfejű,bunkó gyereknek a fejébe,aki szeretti hogy utálják vagy nem tudom..."

Ilyen meg nincs. Mi az, hogy szeretik, ha utálják?

2022. nov. 14. 10:54
 42/44 anonim ***** válasza:
28%
40. Nem, nem verek meg se vízfejű, se adhd-s gyereket. Ugyanis a tehetetlen nagymamát sem pofozom fel, ha a demenciától dührohamot kap. Amúgy nagy katyvasz amit írtál, ne haragudj nagyon nehéz értelmezni mit szeretnél mondani.
2022. nov. 14. 11:15
 43/44 anonim ***** válasza:
30%

42

Csak annyi szerettem volna mondani hogy példaként akartam mondani hogy gyerek talán nem ok nélkül dührohamos..

2022. nov. 15. 08:20
 44/44 anonim ***** válasza:

Mi van veletek azóta?

Az én fiam is hasonló volt, most 4.5 évesen már sokkal jobb, de kiderul hogy adhd-s, fog kapni fejlesztést.

2024. máj. 19. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!