Mit lehet tenni egy ilyen kisfiúval?
Tudom hogy le fognak pontozni,de nem próbáltátok egy atya nyaklevest adni a ilyen gyereknek?
Nem azért,ha már ilyen korban elő jön a agresszió,vagy a toronyban van műszaki hiba,vagy a nevelésben..
6
Nem kontrékan arra gondoltam hogy most pl:Valaki idegsití,és mondjuk leordítja vagy neki neki OKKAL,és most verjük agyon...
Arra gondoltam ha így viselkedik,akkor mi a fő probléma?
Gondolom ha valaki látja a gyerekén hogy tombol,üvölt,akkor legalább a kezét megfogja és félre húzza valahova,és talán kérdőre vonja hogy mi a baja..
De gondolom ok-okozat,de így nem viselkedünk hogy üvöltve megyünk a utcán hogy még a rendőrséget is ránk hívják..
De amúgy gondolom oh igen,ha majd a fiúka lesz 6 éves és most lesz általános iskolás,akkor mi lesz?
Neki megy ernőkének mert nem tetszett a pókemberes dzsekije?
Vagy Józsikának mert nem a xy foci rajongó,hanem másé?
Vagy ha kicsit érettebb lesz(mondjuk 12 éves), elküldi a édesanyjába a másikat mert nem tetszik a pofája,és mondjuk olyan albánokat keringőzö tróger alpár hangnemben fog beszélni a másikkal?(és azért nem írom le,mert mondanék példát,csak azért nem írom le,mert úgy tiltana a gyakori kérdés,hogy öröm lenne nézni)
És egy ADHD-S 18 éves gyerek mondja :)
8
Itt nem arról van szó,hogy sni gyerekről szó,hanema arról hogy mire neveljük :)
Vagyis ha lesz gyerekem,és a út közepén elkezd üvölteni mint akiknek húzznák a bőrét,akkor megkérdezném és nyugatnám és legalább megkérdezném a baj?
Nyilván normális gyerek megmondaná hogy mi a baja..
Ez szeretém mondani.
De virágnyelven mondanám:
Vagyis a gyerek ordit mint a bolond,akkor megérdelmé hogy megrázzák hogy mi a baja,vagy kicsit nyakon verni..
Nyilván nem agyon verni kell,hanem szépen megkélne beszélni ezt,mert kikérem normális sni-sok közül,aki tényleg annyi a bajuk hogy kicsit másabbak,mert én mint adhd-s óvodában ha hülyeséget csináltam,akkor kussban voltam és elhallgatam..
Vicc a egészben hogy egész óvodában-átlalánosban én voltam a egyedüli aki elvolt magának oszt cső..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!