Mennyi idős korukig járhatnak a gyerekek bölcsibe?
Figyelt kérdés
A kisfiam áprilisban lesz 3 éves. Abban az évben maradhat még nyárig bölcsiben vagy már muszáj oviba mennie?2010. szept. 28. 21:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem ennyivel nyár előtt már nem teszik át. Hivatalosan januárban és szeptemberben van átvétel, de nálunk most is van két gyermek akik pl októberben mennek át. Szóval szerintem arra a két hónapra már maradhat a bölcsiben, de ezt beszéld meg a bölcsivel is.
2/7 anonim válasza:
Maradhat. Nálunk legalábbis így van. Az én kislányom márciusi, 3 és fél évesen fog kezdeni az oviban.
3/7 anonim válasza:
Igen maradhat. Az én fiam szeptember végi, mégis maradt még, s csak következő szeptemberben kezdte az ovit.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, egy kicsit megnyugtattatok.
2010. szept. 28. 21:29
5/7 anonim válasza:
3 éves korig maradhat. Tehát márciusban be kell írasd az oviba és szeptembertől oda kell vidd. De a nyári honpaokban amíyg nincs böclsi szünet maradhat.
6/7 anonim válasza:
Kisfiam bölcsis csoportjában van egy 4 éves kislány is, aki még pelenkás és cumisüvegből iszik. Az hogy nem beszél, egy dolog. Amiatt, hogy nem szobatiszta, nem mehetett át az oviba. Szerintem bölcsi függő is, hogy kit tesznek ki, és kit nem. Mivel itt még a max. létszámot nem töltötték fel, két hely kiadó, nyilván nem veszi el senkitől a helyet. Az én fiam is márciusban lesz 3, és marad, majd csak szeptemberben mehet át oviba. Úgyis a szobatisztaság fog dönteni.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam novemberi,most kezdtük a bölcsit,én is megkérdeztem a bölcsi vezetőt erről,azt mondta,hogy a lakótelepen nagy a túljelentkezés,így jövő novemberben elég kicsi az esély arra,hogy mehet az oviba.
Így 3 éves és 10 hónapos lesz,amikor oviba megy,addig jár majd bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!