Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ovodába csak olyan gyerekek...

Az ovodába csak olyan gyerekek járhatnak, akiknek a szüleik dolgoznak?

Figyelt kérdés

Én itthon vagyok gyesen,és a nagyobb gyerekemet nem vihetem be az oviba.Csak azt szerettem volna,hogy ne 10 hétig legyen itthon,hanem a nyáron egy hetet menjen oviba,mert igy szeptembertöl ujra szokatnom kell,mert annyit volt itthon.

Igaz,hogy megkérdezték,hogy szeretnénk e ovit a szünetben,de megmondta az ovonö,hogy be se merjem irni.

Teljesen lealázott,h mit képzelek......

2010. máj. 11. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel nyáron általában összevonások vannak az óvodákban és nem biztos, hogy a saját óvodátok lesz nyitva, nem biztos, hogy a saját óvónénik lesznek ott, ezért inkább azokat a gyerekeket szokták nyáron is hordani, akiknek a szülei dolgoznak. Ez nem lealázás, csak segítség a gyereknek és az óvónőknek... Egyébként ősszel mindenképpen újra be kell szokni, hisz új korcsoport, sok új szokás lesz... egy óvónő
2010. máj. 11. 09:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm aválaszod.A lealázást egyébként arra értettem,ahogy mondta.Tudom,hogy össze vannak vonva.Na mindegy.Csak nagyon sirtam ezen a hangvételen tegnap.Megértettem volna ha normálisan mondja,akkor is.
2010. máj. 11. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Hát, igen, a stílus nem mindegy... Sajnos a diplomához nem adnak emberséget is... :((( megint én
2010. máj. 11. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt már nagyon sok anyuka panaszolta, hogy letiltják az otthon lévő anyukák gyerekeit a nyári oviról (ez eddig érthető is) és hogy ezt pokoli, paraszt stílusban teszik. Tényleg nem értem, hogy miért bunkóznak ilyenkor az óvónők, ha normálisan, kedvesen megkérnék a szülőket, elmagyarázva az indokokat (kevés hely, kevés óvónő, stb), akkor elfogadnák a szülők, és nem lenne sértődés. Nálunk szerencsére nincsen ilyen elvárás soha, nagyon jó ovink van. Mondjuk én már azt is várom, hogy itthon legyen velünk a nagytesó, együtt játsszunk sokat. De félek, hogy egy idő után hiányolni fogja az ovis barátait. Nekem ez a legfőbb aggodalmam.
2010. máj. 11. 09:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,az enyém is nagyon szokta hiányolni az ovit nyáron.És igen,igazábol nem ezen akadtam ki,hanem a siluson.
2010. máj. 11. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!