Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Honnam tudnám megszerezni az...

Honnam tudnám megszerezni az Aladdin és A kis hableány c. rajzfilmeket 5 éves fiamnak?

Figyelt kérdés
Bocs ha nem éppen ide illik a kérdés... Ezeket már sehol nem lehet megkapni, pedig mindenhol kerestem. Ötlet?
2008. dec. 24. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:

szia.

pl.www.filmkatalogus.hu/A-kis-hableany--dvd-f4040 - 20k

vagy esetleg nézd meg használt cd-t DVD-ket árusító boltokban,József körúton is van ilyen,a Lenkei Vitamin bolttól kb.50 méterre.

Boldog Karácsonyt!!!

2008. dec. 24. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
a legegyszerubb, ha nekifogsz torrentezni. ott mindent letolthetsz, keves dolgot talaltam, amit nem. és ha valamit meg tudsz venni, megveszed. (ciki, vagy nem, én két unnep kozott megyek a tescoba filmeket vasarolni, 999 forintert, vannak nagyon jók, alig varom, 2-3 van, ami megvan letoltve, de olyan jó lesz, ha eredetiben is meglesz :))
2008. dec. 24. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:

szia ha sehol nem találod, írj privátba, és átmásolom neked ami nekünk van, és elpostázom.

(Ezt az üzit nem láttátok :D mert jön értem a rendőrség)

2008. dec. 24. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem pénzért adod mi köze van hozzá. Na jó tudom hogy azt sem kéne, de te ajándékba adod és csak egyszer, nem fűnek fának, és csak akkor ha nem találja sehol sem. :)
2008. dec. 27. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
torrent
2008. dec. 28. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!