Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova lehet vinni a 0-3 éves...

Hova lehet vinni a 0-3 éves korosztályt játszani, ahol nincsenek nagyok?

Figyelt kérdés
Létezik egyáltalán ilyen hely? Játszótérről mindig jönni kell, ha megjelennek a kiskamaszok és elkezdenek dzsemborizni. Ki se látnak a fejükből ilyenkor, veszélyesek, botokkal hadonásznak.
2022. nov. 3. 16:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

ezzel a saját gyerekednek is azt tanítod hogy hagyja magát terrorizálni, nehogy kiálljon magáért. pont olyan nyúlbéla lesz mint ti.

a normálisan szólni, hogy ne csináljon ezt meg azt és a bántás - rendőrhívás közt van különbség. nem is kicsi. 🤦🏼‍♀️

2022. nov. 3. 17:16
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Az mondjuk igaz, hogy egy csapat 10 évestől nem lehet elvárni, hogy totyogós szinten játsszanak. Ez a korosztály ilyen, egész nap a suliban ül, amikor pedig kiszabadulnak, akkor hangosak és vadulnak. Amíg nem bántják konkrétan a kicsiket, vagy nem törnek-zúznak, addig hagyni kell, hogy kitombolják magukat valahol.
2022. nov. 3. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk hála istennek ilyen nincs a játszótéren ( mondjuk én faluban lakok) .A kislányom 14 hónapos és kb egy hónapja voltunk játszótéren. Direkt hétköznap délelőtt mentünk és volt külön rész a piciknek. Nagyjából minden gyerek 0-3 éves korig volt. Gondolom akikkel még otthon vannak azok mennek ilyenkor. Nem tudom hogy hány éves korig van de itt még ingyenes az ekkora gyerekeknek. Nyilván ha kell fizetni nem lehet napi szinten menni, de heti egy két alkalommal jó lehet.
2022. nov. 4. 01:36
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó vagyok. Elírtam véletlenül.

" A kislányom 14 hónapos és kb egy hónapja voltunk játszóházban"

Játszóházra gondoltam

2022. nov. 4. 01:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Vidd a kicsit játszóra hétköznap délelőtt. Elvileg akkor iskolában vannak.
2022. nov. 4. 08:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, idáig mi is eljutottunk. Csak érdekelt volna, hogy van-e esetleg célzottan ilyen lehetőség, ahová máskor is nyugodtan lehetne menni.
2022. nov. 4. 10:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindenhova jártunk játszótérre budapesten de sosem volt gond a nagyokkal. Néhány játszón soha nem is láttam 5 évesnél idősebbet. A lakóparkok közelében épült játszóterek tele vannak babás anyukákkal, oda eszükbe sem jut bememni a nagyoknak. A máltai játszótereken sem láttam még nagyot. Szóval bp-n sima ügy.
2022. nov. 7. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!