Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 éves gyerek étkezése?

1 éves gyerek étkezése?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves gyereke bátyámnak.

A gyerek napközben csak 1 órát alszik, éjszaka legalább 4x felkel..

Elvileg szopizik, de nem vagyok benne biztos vagy ha szopik is akkor szerintem max egy két szívás erejéig míg elalszik.

Enni nem akar szinte semmit, mindent kiszed a szájából stb. Inni szintén egy két korty szó szerint..,

Én mondtam már többször is hogy valami nincs rendben, és hozza értő ember tanácsát kellene kérni mert később ebből még baj lehet, de akkor leszóltak, hogy majd az én gyerekemmel azt csinálok amit akarok, meg semmi baja a gyereknek. Mindent arra fognak hogy jön a foga… kb 6 hónapja megy ez..

Amúgy egy aktív, okos kislány, de én ezzel a nem alszok nem eszek nem iszok dologgal nem vagyok kibékülve…

Most tényleg ennyire máshogy látom a dolgokat, és csak én fújom fel?

Akinek van hasonló korú gyereke vagy megélt már ilyet annak lennék kiváncsi a véleményére, mert nem hagy nyugodni a dolog.

Kérdéshez kapcsolódó értelmes válaszokat köszönöm.

2022. nov. 1. 08:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%

A barátnőm fia 4 hónaposan hordott 74-es ruhákat, az enyém 11 hónaposan kezdte... Akkor én is valamit rosszul csinálok, hogy nem egyformán fejlődnek?

Teljesen normális, ha egy évesen még nem eszik mennyiségeket. Nem az csinálja jól, aki a 6 hónapost is megtömi...

2022. nov. 1. 13:17
 22/29 anonim ***** válasza:
90%

20. Szerinted a leórtak alapján a gyerek el van hanyagolva?

Mit csináljanak? Üssék le bunkósbottal, hogy aludjon, és közben tömjék tevetejjel, hogy hízzon?

Igen, hol vannak, hogy nem veszik észre és jelzik a fényevők gyerekeit, az éheztetettet, az elhanyagoltat...

2022. nov. 1. 13:18
 23/29 anonim ***** válasza:
93%

Attól, hogy csak az esedékes oltásra viszik, attól még látja orvos.

Mi Magyarországon lakunk, a gyerekorvos mindig az esedékes oltáskor látja a fiamat. Ami jelen esetben havi 1 alkalmat jelent. Ennél gyakrabban nem kellene látnia amúgy se. 6 hónapos kor után már nincs ennyi oltás, onnantól ugyanúgy havonta 1 alkalommal fogja látni. Hidd el, ha baj lenne, akkor azt észrevenni egy orvos.

Amúgy nem vagy semmi. Felteszel egy kérdést, mindenki azt írja, hogy nincs igazad, példákkal támasztják alá, neked mégis az az egy válaszoló a hiteles, aki veled ért egyet.

Te nem segítő szándékkal írtad ki a kérdést, te azt vártad, hogy partnert találsz a tesódék bírálásában. Ritka gusztustalan viselkedés.

2022. nov. 1. 13:19
 24/29 anonim ***** válasza:
91%

De figyelj már, 20-as, itt a leírás alapján nem egy csontváz, fáradt, legyengült gyerekről van szó. Azt már az orvos is észrevette volna.

Az égvilágon semmi rendhagyó ninxs abban, hogy egy 1 éves nem akar jól aludni és enni. Rengeteg 1 éves viselkedik így.

2022. nov. 1. 13:29
 25/29 anonim ***** válasza:
83%

Tehat evente egyszer latod ezt a gyereket, egy orszagban se elsz veluk, es igy pofazol bele az o dolgukba?

Te eszednel vagy kerdezo? Mi a fasz bajod van?

Ugy irsz a gyerek szoptatasarol,mintha te csinalnad 😆😆 Honnan tudod, hogy ez igy nem jo? Te szoptatod talan evente egyszer? :)

Eldobom az agyam, tenyleg. Halat adok az egnek, hogy nekem nincsenek ilyen rokonaim es tenyleg mindenki tok normalisan all a gyerekhez.

2022. nov. 1. 13:36
 26/29 anonim ***** válasza:
90%

"Én mondtam már többször is hogy valami nincs rendben"

Ezt írtad. Te magad. A két kis dolgos kacsóddal.

A gyerek alvása és étkezése rendben van, korának megfelelő, és amíg láthatóan egészséges, van megfelelő mennyiségű pisis pelenka, addig nem kell aggódni.

Te meg foglalkozz magaddal!

Üdv,

Egy vadkanca, vagy vérmami, igaz xart se tudsz rólam.

2022. nov. 1. 15:25
 27/29 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂
2022. nov. 1. 19:37
 28/29 anonim ***** válasza:
90%
Fáj az igazság a kérdezőnek :D
2022. nov. 1. 19:40
 29/29 anonim ***** válasza:
89%

Fáj neki, mert senki se ért vele egyet.

Megy a sztrádán és szidja a szemben jövőket és furcsállja hogy mindenki más rossz irányba megy.

2022. nov. 1. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!