Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 éves gyerek étkezése?

1 éves gyerek étkezése?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves gyereke bátyámnak.

A gyerek napközben csak 1 órát alszik, éjszaka legalább 4x felkel..

Elvileg szopizik, de nem vagyok benne biztos vagy ha szopik is akkor szerintem max egy két szívás erejéig míg elalszik.

Enni nem akar szinte semmit, mindent kiszed a szájából stb. Inni szintén egy két korty szó szerint..,

Én mondtam már többször is hogy valami nincs rendben, és hozza értő ember tanácsát kellene kérni mert később ebből még baj lehet, de akkor leszóltak, hogy majd az én gyerekemmel azt csinálok amit akarok, meg semmi baja a gyereknek. Mindent arra fognak hogy jön a foga… kb 6 hónapja megy ez..

Amúgy egy aktív, okos kislány, de én ezzel a nem alszok nem eszek nem iszok dologgal nem vagyok kibékülve…

Most tényleg ennyire máshogy látom a dolgokat, és csak én fújom fel?

Akinek van hasonló korú gyereke vagy megélt már ilyet annak lennék kiváncsi a véleményére, mert nem hagy nyugodni a dolog.

Kérdéshez kapcsolódó értelmes válaszokat köszönöm.

2022. nov. 1. 08:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Huh, de jo, hogy nem vagy a rokonom.

Foglalkozz a sajat dolgoddal.

Amugy meg : a fiam 13 honapos koraig KIZAROLAG anyatejet volt hajlando enni.

Egeszseges, elsportolo iskolas gyerek.

2022. nov. 1. 10:23
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Védőnő és gyermekorvos gondolom rendszeresen látja. Amíg ők úgy látják rendben van, addig nincs probléma. Egyszerűen csak foglalkozz a saját dolgoddal. Ne szólj bele, hagyd őket békén.
2022. nov. 1. 10:24
 13/29 anonim ***** válasza:
86%

Egyéves kislányom szintén egyszer alszik napközben, néha egy néha másfél órát. Éjjel minimum kétszer ébred, de ha aktívan fogzik, akkor meg számtalanszor. Bizonyos napokon gyönyörűen eszik, máskor nem. Ilyenek a gyerekek.

Majd meglátod, ha lesz sajátod.

2022. nov. 1. 10:28
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem enne, inna és nem aludna, már nem lenne életben
2022. nov. 1. 11:12
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Majd a te gyerekeddel azt, és úgy csinálod ahogy neked jó, semmi közöd hozzá.

Minden gyerek más, éy ha rá stresszelik a szülőt, szarságokra, akkor a gyerek még rosszabbul reagál ha eröltwtik, neki lassabban megy az evés. Azért mert te úgy gondolod keveset sopik éjjel nem boztos hogy úgy van.

2022. nov. 1. 11:43
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem tartottam kiselőadást nekik, annyit mondtam hogy szerintem keveset eszik meg iszik, mivel a 9 hónapos gyerek többet eszik meg nehezebb mint nekik az 1 éves.

Ez egy vélemény volt amit nem rossz szándékból mondtam illetve gondolom ennyit mondhatok a saját családomon belül, plussz azért tettem fel a kérdést hogy megbizonyosodjak róla mi a helyes, az hogy ők mit csinálnak az ő dolguk. Nem szolok meg szóltam bele.

A gyerek orvosról meg annyit hogy németben vannak 7 hete vannak magyarba “nyaralni” és a gyerek orvoshoz nem kell elvileg vinni csak mikor oltás esedékes.

Nem úgy van mint náluk hogy folyamatosan kijár a védőnő meg vinned kell.

Köszönöm annak az egy embernek a 14 bol aki tudott értelmesen válaszolni.

A többi vadkancának inkább semmit.

2022. nov. 1. 12:02
 17/29 anonim ***** válasza:
79%
Vadkanca 🤣 Bakker, akkor te mi vagy, aki ész és tapasztalat nélkül beleszól mindenbe?!
2022. nov. 1. 12:06
 18/29 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen igazuk van, majd a saját gyerekedet úgy intézed, ahogy akarod.
2022. nov. 1. 12:39
 19/29 anonim ***** válasza:
93%

Ne haragudj már, azt írtad, mondtad többször is, ergo nem jóindulatúan megjegyezted egyszer, hanem folyamatosan pofázol nekik. Beleszólni(!).

A vélemény olyan tudod, mint a s*gglyuk, senki nem kíváncsi a másikéra. Ha igen, majd megkérdeznek.

Az égvilágon semmi baj nincs vele, ha egy gyerek 1 évesen akkora, mint a másik 9 hónaposan, ekkoriban még nagyok a különbségek. A felnőttek közt is vannak 150 meg 50 kilósak.

Ha gond lenne, a védőnő meg gyerekorvos jelent nekik. És elárulom, itt Magyarországon sem jár ki folyamatosan a védőnő, szintén csak oltáskor találkozunk vele, ez a feladatkörük, nem havonta ellenörizgetni az egyébként normálisan nevelt gyerekeket.

2022. nov. 1. 12:43
 20/29 anonim ***** válasza:
30%
Bezzeg amikor valahol tényleg baj van, mindenki egyből jön azzal a dumával, hogy nem igaz hogy senki nem vette észre, nem jelezte, stb., erre jön egy ilyen kérdés és a sok hormontól túlfűtött vérmami lekezelő stílusban válaszol, hogy ugyan "kinekmiközebármihezis".
2022. nov. 1. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!