Tényleg kell ez a gyerekeknek?
szintén kisvárosbsn lakunk. Hát én tegnap jobban féltem mint a gyerekeim.
Meló után indultunk a nagyiékhoz, tehát már szürkület után, szinte sötét volt.
A gyerekek bandákban vonultak az úton. Az egyik csapat a jobb oldalon a másik a balon. (egyébként van járda is)
A 2 csoport között nem lehetett elférni autóval, idétlenkedtek, lökdösődtek.
A helyi csoportban olvastam hogy volt akik elé kidobáltak, kilógattak zászlókat stb.
Egyszerűen undorítóan, fegyelmezetlenül és VESZÉLYESEN házaltak.
Sokan nem is készültel ilyen fajta csokikéregetésre, és ahol nem kaptak, ott rondán beszéltel a tulajjal, illetve szemetet szórtak a háza elé!
Azt gondolom ez sokkal rosszabb hatással van a gyerekeimre mint az ijesztő jelmezek.
Egyébként én nem vagyok, vagyis nem volram! Halloween ellenes, de ez felháborító volt.
Azt hiszem ez nálunk olyan mint Hollandiában a fű. Ott megvan a kultúrája, itt meg ha legális lenne elszabadulna a pokol.
Hat nalunk ez ugy van, hogyha fel van diszitve a kerites valami kis akarmivel, nem kell oriasi dologra gondolni, pl lufival vagy ki van rakva valami tabla, akkor oda lehet becsengetni. Ha nincs semmi kirakva, akkor nem.
Nem szokott ebbol gond lenni, hala jo egnek senki nem idiota.
Nem tudom hol laksz 21-es, de csak leirtam, hogy jobb helyeken azert vannak szabalyok. Nem csengetgetunk esz nelkul be nyilvan senkihez.
"Tényleg kell ez a gyerekeknek?"
Kérdezd meg a gyerekeidet és cselekedj annak megfelelően.
22 ez a kerítés díszítve van egy nagyon jó dolog. Így mindenkinek tiszta sor!
Agglomerációban lakunk, és mivel az egyik szabadtéri bulizós részen Halloween party is volt szervezve (ingyenes) így sokan nem számítottunk utcán csellengő, kéregető gyerekekre.
Pontosan ennek elkerülése miatt szervezték a partyt, mert már tavaly is voltak problémák (vandalizmus).
Brr, szerintem nem kell! Én alapból rosszul vagyok az ilyenektől, de, hogy más mit csinál, az nem az én dolgom, ezért nem szólok bele.
De az én gyerekem nem fog ezekben részt venni amíg pici.
Én egyrészt élvezem,mert a 6 évesem élvezi. Buli hangulat volt,mi 2 buliban is voltunk.
Bírom a tököket, boszikat, pókokat. De a zombiktól,hulláktól,vértől,csontoktól rosszul vagyok és gyerekként is rosszul voltam. Szerintem undorító és illetlen is. Én láttam felravatalozva a mamámat es amugy egész gyerekkoromban kijártunk gondozni a sírokat. Ocsmánynak tartom a földi maradványokkal való viccelődést. És igen, szerintem valamilyen szinten ártalmas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!