Mondanátok vicces idézeteket gyermekektől?
Kislányomnak szoktuk mondani mikor ölelgetjük:
"Úgy megszorítalak,hogy összetöröm a csontod!"
Erre Ő a minap mikor bújt az apjához:
"Apa úgy szeretlek,hogy kiverem a fogad!":))))))))))))))
Régebben mondta:
"Anya tudtátok,hogy ilyen aranyos gyereketek fog születni,mint én aki pingvin lettem?"
Ennek nem volt semmi előzménye,csak úgy elgondolkodik néha:))))))))))))))
4,5 éves fiam a minap mondta ezeket.
- Állt a fiam a fürdőszobában és elkezdett pipiskedni. Meglátta a fejét a tükörben. Mire ő megszólalt, anya nézd a fejem már odaát van.
-A fiam kérdi a keresztapját, hogy mit jelent az hogy csirkefogó? A keresztapja egyből rámondja, hogy olyan mint te. A fiam gondolkodik majd megszólal akkor megyek és fogok egy pár csirkét ha már csirkefogó vagyok.
:-P
A héten új verset tanultak az oviban.Lányom kérdi tőlem útközben hazafelé:
-Anya hogy is kezdődik a sünis amit most tanultunk?
-Nem tudom,nem ismerem.
-Hát akkor jobban járnál,ha gondolkodnál!
Kisfiam egyik kedvenc reklámja a Kinder Pingui (vagy hogy kell írni). Most tanul beszélni, és úgy mondja hogy ájsz, jsz bimbi. A múltkor a boltban megkérdeztem tőle, hogy jó lesz-e a lila túrórudi, mire közölte, hogy: nyeeem, baba bimbit akaj.
Soha senki nem mondta neki, valahol véletlenül hallotta, hogy hapsi. Azóta minden hímnemű emberre azt mondja hogy hapsi. Persze ezt kristálytisztán. Nekem meg ég a pofám. 2 éves.
Ismét a 4,5 éves fiam mondta játék közben.
- Anya nézd itt jön a félemeletes kalóz. ( félelmetes akart lenni)
:-P
Kislányom 2 éves volt,mikulás körül voltunk. Beszállt a liftbe agy ősz hajú,szakállas férfi,mire a lányom a legnagyobb áhitattal mondta:
Anya, itt a Mikaka (így hívta a Mikulást)
:-)
2 éves kislányom kedvenc meséje:Fifi virágoskertje
szereplők:Fifi,Poppy,Kankalin,
kislányom tolmácsolásában: Pipi,Kaka,Popo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!