Kell különóra vagy sem?
Lehet hogy neked akkor valamilyen irodalmi körbe kellett volna járnod, ha az érdekelt!
Itt jön a képbe az, hogy a szakkör tehetséggondozás-e vagy kompetencia növelés. Tehát olyan dolgot fejleszt amiben a gyerek eleve jó és esélyes hogy sikert ér el benne, vagy pedig olyan készséget javít amiben a gyerek átlag alatti pl ritmusérzék vagy testi erő.
Pl én jó voltam helyesírásból/nyelvhelyességből, így országos versenyekre jártam, különtanár készített rájuk. Magas vagyok, így kosarazni jártam, van labdaérzékem, elszórakoztunk az edzéseken, meccsekre is járt a csapatunk, erre jó volt. Fizikából nem voltam jó, de a szakkörön fejlődtem mert érdekes dolgokat csináltunk illetve a tanár értékelte a szorgalmat így meglett a 4-es.
Mindennek van értelme, akkor is ha nem lesz a gyerekből kis Mozart vagy Einstein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!