Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szokott a legtöbbször...

Mit szokott a legtöbbször játszani a gyereked? (2-6 év között.)

Figyelt kérdés

2022. szept. 29. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kisebbként gyurmázás, slime, ovodai matricás feladatozós füzetek, szerette ha egyutt tornázunk, mondókázunk, tsmt meg stb, gipszkiöntős játékok, azokat festeni is, autózás garázsban, kreszpályák, szállítás

Ma nagyobbként is csinálná mindezeket de nincs már idő tornázni meg gipszkiöntőzni, de szereti a kémiai vagy tudományos kísérletezéseket, bűvésztrükkozéseket is, tanulna hip hop-ot, szaltózni gordeszkázni, görkorizni, tongorázni gitározni dobolni is, de marad az autozas gyurma lego, mert már én nem vagyok aktív az egyuttjátszásban, fejlesztésben, mert a munka, iskola, házifeladatok, főzés kiveszi az erőmet:( meg időnk sem marad értelmesre a kötelezők mellett:(

Még úszni beírattam, legalább azt tud, plusz majd lesz foci is.

Velem a terveknek már lőttek:(

2022. szept. 29. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
*zongorázni
2022. szept. 29. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyerekeim, hanem az unokatesóim, de tudok választ adni: 3-man vannak testvérek, 2 év van közöttük. Szerepjátékok állandóan, játékokkal, (nem rosszra gondolni), ezen kívül társas és kártyajátékok. (itt se rosszra gondolni) Kint meg labdázunk, bicajozunk, rollerezünk, vagy dobáljuk a lidl-ös vitorlázó habrepülőt.

Röviden ennyi :)

2022. szept. 29. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Játékpénztár, konyha. Elég gyakran lesz állatorvos is és a plüsseit vizsgálja. Régen, még 2-3 évesen a babáival játszott, a babakocsi volt az egyik kedvence de már sokkal ritkábban van nála, inkább a bevásárlókocsi.

5 éves kislány.

2022. szept. 29. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

6.5 éves kislány, legtöbbször mostanában könyvet készít. (Óvodás,de ír-olvas)

A4-es lapokra ír,rajzol,én meg összetűzöm neki a végén. Mindenféle témában.

Emellett legózik,babázik, épít a babáinak házakat, kisebb-nagyobb lakókörnyezezet (út,híd,templom stb). Valamint (be)öltözik ennek-annak.

2022. szept. 29. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
2.5 éves kislány: bent jatekkonyha, gyurmázás, színezés. Kint motorozás, homokozás, trambulin
2022. szept. 29. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:

3.5 éves a fiam.

Lego, farm, traktorok a kedvencei. De szeret autózni, rajzolni,gyurmázni is.

Udvaron most a hinta és a gokart a kedvenc. De egyébként állandóan szerel. Saját szerszámos ládája van igazi szerszámokkal.

2022. szept. 29. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

5ös válaszom miért lett lepontozva? Ha egyszer ezeket játssza mostanság...én nem szoktam valótlanságot írni csak azért, hogy a lehető legmegfelelőbb legyen a válaszom.

Jó,akkor leírom. Egy autista kislányról van szó,aki mindig kitalál valamit, és hetekig ezt csinálja folyamatosan.

Most épp a könyvkészítés a legújabb mánia. Csak győzzük papírral! 4 lapot hajt félbe (nyomtatópapír), arra ír meg rajzol. Én meg,ha kész van,tűzőgéppel összetűzöm.

Csinált már meséskönyvet, fényképalbumot (rajzolva), álomkönyvet..ami épp eszébe jut.

Nem én kértem elvarázsolt gyereket, de ő érkezett. Elfogadom és támogatom a hihetetlen fantáziáját. Hátha végül még valami jó is kisül belőle.

2022. szept. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!