Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5éves kislányom milyen...

2,5éves kislányom milyen kezes? Legtöbbször bal kézzel eszik, de tud jobbal is. Rajzolni jobbal szokott, néha ballal.

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 00:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Még várj, majd kiderül.
2012. aug. 13. 00:16
 2/10 A kérdező kommentje:

Első te inkább feküdj le és pihend ki magad!!!

Nem gondoltam hogy ebbe a kérdésbe is bele lehet kötni,hát tévedtem!

Amit leírtam azok tények.

Igen majd kiderül,csak kíváncsi vagyok!:)

2012. aug. 13. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
2,5 éves, ez az írás tanulásnál fog kiderülni, most még nem.
2012. aug. 13. 00:38
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Hiába írjátok le neki, nem fogja fel. Amúgy sem erről szól a kérdés, hanem, hogy milyen nagyszerű kislánya van :DDD De úgysem érti.
2012. aug. 13. 01:05
 5/10 A kérdező kommentje:

44%-os te egy barom vagy! Te nem fogod fel hogy nem vagyok rád kíváncsi!!!

Ha szerinted én azt várom hogy ajnározzák a gyerekem,akkor te minek írogatsz ide??? Te is csak azt várod hogy leírják milyen f@sza gyerek vagy!

2012. aug. 13. 01:13
 6/10 anonim ***** válasza:
44%-os válaszoló egy kicsit primitív..... ja bocs.... NAGYON primitív. Miért kell belekötni a kérdezőbe? Egyáltalán nem úgy tűnik nekem mint aki agyon dícséri a gyerekét, pedig hidd el ki nem állhatom az olyan embereket én sem! Vegyél vissza magadból! 25/L
2012. aug. 13. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Vagy lehet a te gyereked nem fejlődik a normális ütemben és mindenkit utálsz akinek mégis? Vagy te magad szeretnél egy kristálygyereket? Tipikusan az az ember vagy aki megkérdezi itt (volt már rá példa) hogy hogyan neveljen kristálygyereket a kölykéből.... Jézusom!
2012. aug. 13. 01:24
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

44%-os ha nem tudsz segíteni akkor minek írsz ide?

Kedves kérdező. Én kislányom is 2,5 éves. Nálunk ugyan ez van. Mind a két kezét tudja használni. Ez majd még kiderül.

2012. aug. 13. 01:54
 9/10 anonim ***** válasza:
3 éves koráig az a normális, ha nem derül ki, hogy milyen kezes, kétkezesnek kell lennie. Nálunk erősen balos volt és emiatt kellett járni vele TSMT tornára.
2012. aug. 13. 06:39
 10/10 anonim ***** válasza:

hmm nekem is az első pillanatól balos volt a fiam még sem kellet semmilyen tornára járnia teljesen normálisan fejlődik sőt azt is mondhatnám h átlag feletti a teljesítménye a suliban

a lányom sokáig kétkezes volt olyan 4 évesen tért rá a jobb kezére

szerintem óvódás korban alakul ki

figyelj arra h az óvónők ne akarják neki megmondani melyik kezét használja

2012. aug. 13. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!