Miert pisil be az oviban?
3,5 eves a kisfiam. 2,5 evesen lett szobatiszta, kb pont akkorra, mikor elkezdte a bolcsit. Ott volt ebben egy nagy visszaeeses, de nyilvan betudtuk annak, h nagyon egybeesett a bolcsikezdes es a szobatisztasag. Aztan telt mult az ido, soha egyszer se sirt a bolcsiben, reggel kacagva ment be, imadott bolcsibe jarni, itthon hamar visszaallt a szobatisztasag a bolcsiben megis mindig bepisilt. Egy ido utan beallt ugy a rendszer h megvarta mig megkerdezik h kell e neki es akkor elment a bolcsis nenivel igy nem volt baleset, de magatol 1 ev alatt soha egyszer se szolt.
Most elkezdte az ovit, amit szinten szeret, orommel megy reggel es elmondasa szerint nagyon szereti az ovoneniket. Megis ugyanott tartunk… ossze vissza bepisil, minden nap egy halom ruhat hozok haza az ovibol es mosom ki… nem mer szolni egyszeruen. Fel nem fogom h miert nem. Ha megkerdezik h kell e pisilni es kell neki akkor mondja h igen es elmegy veluk de magatol az istenert nem akar szolni.
Probaltam h beszelek vele errol es probaltam azt is h nem teljesen mindegy.
Egyszeruen nem tudom mar hogy segitsek neki…
Valakinek barmi tapasztalat, tipp?
Ha jol erzi magat az oviban, szereti az ovonoket miert nem mer szolni az aloveto szuksegleteirol?
Itthon szol magatol termeszetesen mar 1 eve
Nyilvan elmondtam az oviban h mi volt a bolcsiben, kerdezgetik is, de egy 20 fos csoportban nem mindig van kapacitas ezt tokeletesen betartani…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!