Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudom mit csináljak....

Nem tudom mit csináljak. Elromlottam valamit a neveléssel? Helyre lehet ezeket hozni? Mit tennétek a helyemben? Van erre megoldás?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy 6 éves fiam és egy 8 éves kislányom. Igazi diktátorok amitől már igencsak a hajam égnek áll. Nagyjából 3 éve próbálkozom azzal hogy még tudjam hosszabb távon tartani egy munkahelyet , de mindig odáig fajul a dolog hogy fel kell mondják mert nem maradnak el senkivel. Férjem nagyszülei élnek már csak a gyerekem csak a pápával vannak el a nagymama egy igaz boszorkány nem szeretik és ez miatt is nehéz mert ha dolgozok akkor reggelente nekik kell vinni őket iskolába óvodába. Úgy néz ki 2 hét múlva kezdek egy új helyen ahol 2 műszak van (bolt) de tudom szinte ugyan ez lesz. Megint esténként hallgatni kell hogy nem akarnak a mamáekkal menni oviba suliba. Meg minek megyek estig dolgozni. Nincs senki aki tudna ebben segiteni Szóval szar a helyzet. Férjem reggeltől estig dolgozik amikor itthon van akkor meg a maszek munkáit csinálja. Szóval ha van valami jó ötletetek akkor szívesen venném
2022. szept. 8. 07:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen tudok példákat mondani

-kritizálja őket

-veszekedik velük

-állandóan dühöng

-csúnyának mond rólam a gyerekeknek

-ellent mond nekem, bármit mondok neki, hiszen ő félnevelte az ő saját kér gyerekét...

-elvisz dolgokat tőlünk amihez semmi köze

Ezek amiktől kiborulok

És hangsulyoznám nincsenek sokat vele.

2022. szept. 8. 15:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Pl nem olyan régen kb 1 éve a kisfiamon azt vettem észre amikor fent volt a mamáeknál állandóan elbújt. És nem mert kakilni. Akkor is felmondtam a munkahelyen. Kérdeztem a fiamat mondta fel a mamától mert állandóan kiabál vele. És inkább vissza tartotta a székelést. Kérdeztem az óvodát. Vittem pszichológushoz. Mondtam férjemnek beszéltem az anyjával. De persze öt védte. Azóta amúgy rendeződött a kakas dolog
2022. szept. 8. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell bizonygatnia a kérdezőnek, hogy miért gondol rosszat a rokonáról, nem is értem, hogy ugorhattok ilyenre..

Kényszerhelyzetnek éli meg, nyilván bárhonnan elfogad segítséget, ha meg tehetné mástól tenné, de nem teheti.. viszont..

Itt vagy te, van férjed, vannak rokonaid, és te nyafogsz.. ez nagyon durva. Tessék átpakolni a férjedre egy adag terhet! Nagyiék már épp eleget belefolytak a dologba, gondolom szr a kapcsolatod, ha nem mered megmondani a férjednek, hogy a te munkád is fontos, legyen többet a gyerekkel és hurcolja őket ő is.. Nem az a baj, hogy nincs segítséget, hanem hogy nincs jó kapcsolatod.

2022. szept. 10. 07:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a férjednek kellene ezt megoldani, hiszen hivatalosan 2:30-kor végez. Mennyit hoz haza a maszekolás hogy inkább azt csinálja?
2022. szept. 10. 09:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem annyit,mint amennyire ürügy,hogy ne a gyerekkel kelljen foglakozni.De ha sokat fizet is, akkor sem lehet ezt így csinálni.Választani kell.
2022. szept. 10. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!