Nem tudom mit csináljak. Elromlottam valamit a neveléssel? Helyre lehet ezeket hozni? Mit tennétek a helyemben? Van erre megoldás?
Igen tudok példákat mondani
-kritizálja őket
-veszekedik velük
-állandóan dühöng
-csúnyának mond rólam a gyerekeknek
-ellent mond nekem, bármit mondok neki, hiszen ő félnevelte az ő saját kér gyerekét...
-elvisz dolgokat tőlünk amihez semmi köze
Ezek amiktől kiborulok
És hangsulyoznám nincsenek sokat vele.
Nem kell bizonygatnia a kérdezőnek, hogy miért gondol rosszat a rokonáról, nem is értem, hogy ugorhattok ilyenre..
Kényszerhelyzetnek éli meg, nyilván bárhonnan elfogad segítséget, ha meg tehetné mástól tenné, de nem teheti.. viszont..
Itt vagy te, van férjed, vannak rokonaid, és te nyafogsz.. ez nagyon durva. Tessék átpakolni a férjedre egy adag terhet! Nagyiék már épp eleget belefolytak a dologba, gondolom szr a kapcsolatod, ha nem mered megmondani a férjednek, hogy a te munkád is fontos, legyen többet a gyerekkel és hurcolja őket ő is.. Nem az a baj, hogy nincs segítséget, hanem hogy nincs jó kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!