Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 8 éves lánynál normális...

Egy 8 éves lánynál normális az, hogy rendszeresen maszturbál, illetve rajong az ilyen jellegű témákért? Mit kellene tennünk?

Figyelt kérdés
Mikor először megtudtuk, hogy maszturbált az óvodában (nagycsoportban), akkor csak annyit mondtunk neki, hogy ezt mások környezetében nem illik csinálni. Arra jutottunk a feleségemmel, hogy megtiltani nem biztos hogy célszerű lenne, mert minél jobban tiltott valami, általában azt szokták leginkább szeretni a gyerekek, illetve a feleségem is hasonló korban ismerkedett meg ezzel, és ő is rendszeresen csinálta titokban, szóval rávenni valószínűleg úgy se lehetne őt se, hogy soha ne csinálja. Párszor beszélt vele erről a feleségem akkoriban, többet nyilvános probléma nem is volt vele ezzel kapcsolatban, szóval nem nyúl olyan helyen magához ahol mások is vannak, illetve nem is kérdezget erről másokat. Kivéve minket kettőnket. Általában a feleségemet szokta keresni ez ügyben, úgy beszéltük meg 3-asban ha valami ilyesmi van, akkor tőle kérdezze mert nőként amúgy is jobban ért ehhez + ő is átesett ezen. Csak utána négyszemközt szokta elmesélni, hogy mit kérdezett ez ügyben és hogy mit válaszolt neki. Egész nyáron mióta nem volt iskola, nagyon rá volt pörögve erre a témára. Minden érdekli, ami a szexualitáshoz kapcsolódik. Vettünk egy ilyen rajzolt felvilágosító könyvet, amit közösen elolvastak többször is. Most hirtelen nem ugrik be a címe, de nagyjából annyi volt benne, hogy hogyan lesz a kisbaba és a születés. Ezzel pár hétig elvoltak, de nem elégítette ki a kíváncsiságát. Érdeklik a fiúk, érdekli hogy "babacsinálás" is olyan jó érzés lehet-e, stb. Már egy ideje gondolkodunk rajta, hogy hogyan tovább, de nem igazán tudunk vagy inkább merünk bármit is tenni. Nem hisszük, hogy 7 éves korban ennél jobban bele kellene menni a részletekbe. Viszont azt sem szeretnénk, hogy fals információkkal teljen meg a feje, vagy netán bármi ilyesmit ki próbáljon mivel nem kapott rá választ. Nem tudjuk, hogy mit kellene ilyen helyzetben csinálni. Szerintetek mi lenne a jó döntés? Jobban belemenni vele ebbe a témakörbe, vagy ennyiben hagyni az egészet? Esetleg egy szakemberhez elvinni aki ezzel foglalkozik? (Ez utóbbi egyikőnknek sem tűnt jónak, mert "csinálni" ő sem fog vele semmit, amit meg el tud neki mondani, azt mi is el tudjuk, elvileg. Nem szégyenlős ilyen tekintetben, nem fél megkérdezni bármi is az eszébe jut. Ami alapvetően jó, csak hát nem tudjuk mit kellene neki mondani...)

2022. aug. 28. 16:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
85%

6 èves nem korai felvilàgosìtashoz. Nem pontoztalak le, csak azèrt mert különböző a vèlemènyünk, de szerintem 4-8 èves kor közt ideàlis adagolni fokozatosan az informáciòt. Egy nagy beszèlgetesben nem èletszerű lerendezni.

Az, hogy èrdekli a szex, az normàlis. Mindenkit érdekel az aszexuálisokat kivéve.

A legprűdebb rèteget kivève kb. mindenki maszturbál. Vagy hazudik róla.

2022. aug. 29. 16:10
 32/39 anonim ***** válasza:
7%

Aki már volt együtt mással, ne akarja már beadni a gyerekeknek, hogy a fütyit ha odateszik jó a másiknak is..

A nők nagyrészének nincs orgazmusa szexnél, a legtöbb genetikailag nem is élvezi a hüvelyi behatolást, "reszelést", mázlija van, ha kifog egy egy olyan embert, akivel működnek a dolgok.

Amúgy szerintem felvilágosították, ami normális, beadták neki, milyen jó a szex, amiből a baba lesz, nyilván mivel a gyerek már képben van, milyen jó egyedül, érdekli milyen lehet mással is, hisz most mondták neki, hogy az jó.

Az enyém is hallotta, de nem azt, hogy az micsoda szupi dolog, mert legtöbbször nem nyújt élvezetet a szex(hüvelyi orgazmus hiányában ugye), hanem csak, hogy mi az, és jó nehéz megtalálni azt, akivel mi is élvezzük. Így nincs is belelkesedve az egésztől. Ha az igazat mondanátok, hogy alapvetően nem valami kellemes, csak ha valakibe nagyon szerelmes vagy, és nagyon ért ahhoz, hogy okozzon örömet, akkor lesz az, akkor nem kötné ennyire össze az örömöt meg a másik embert, és csak maszturbálna tovább magában, mint az enyém teszi.

Most azt mondtátok neki, hogy tessék, ez itt a cukorka, nagyon finom, de ha más adja, akkor aztán pláne. És csodálkoztok, miért akar mástól, mikor van sajátja. Mondjátok meg az igazat, hogy a saját a legtutibb, a többi pedig ritkán finom, és nagyon kell keresni a finomat, és akkor nem fogja keresni.

2022. aug. 29. 16:16
 33/39 anonim ***** válasza:
87%
32 Na jó, ez csak valami rossz vicc ugye? Hogy szerencsétlen gyerekednek azt mondod, hogy, a szex szar. Csak azért mert neked nem megy? Ne már! Én értem, hogy, neked senkit nem sikerült találni akivel jó lenne. De azért ne vedd már ezt se normálisnak, se alapvetőnek. Vegyél neki inkább egy felvilágosító könyvet és ne mondj semmit. Így legalább nem teszed tönkre a szexuális életét.
2022. aug. 29. 16:38
 34/39 anonim ***** válasza:
16%

Nem szar, csak nem jó fizikailag, hacsak nem izgatja a másik fél az ember csiklóját. A nő fele képtelen(biológiailag) hüvelyi orgazmusra. Talán több is, csak nem merik bevallani.

Maga a babagyártási folyamat a legtöbb nőnek nem élvezet(maga a reszelés). A körítéstől lesz jó. És de, én is voltam már olyannal, akivel jó volt, de az tízből egy férfi, aki rendesen foglalkozik a másik csiklójával. A többivel érzelmileg jó, testileg nem. Nagyon fog koppanni szerencsétlen lány, ha tiniként elveszti a szüzességét, és nem tudja, mit össze nem kell küszködni a nők orgazmusáért a másiknak(meg neki a visszajelzésekkel).

Nem kell idillivé tenni a babagyártás folyamatát, meg felmagasztalni, hogy micsoda élvezet, mikor egyrészt rendkívül ritkán az, másrészt ha beadod neki micsoda szuperség, ne csodálkozz, hogy ki akarja próbálni.

Utolsó, férfi vagy, ugye?:D

2022. aug. 29. 18:19
 35/39 anonim ***** válasza:
84%
34 Nő vagyok, 41 éves. Biztosan sok nő van, akinek nincs hüvelyi orgazmusa. De attól még, hogy neked nincs nem tudhatod, hogy a lányodnak lesz-e. Úgyhogy ilyen témákba én biztos nem mennék bele vele. Másrészt, most elkezdtem gondolkodni azon amit mondasz, vannak barátnőim, akiknek nincs a "reszeléstől" orgazmusa, de attól még jó érzés nekik és szeretik csinálni. Az egy dolog, hogy te valamit nem szeretsz, de fura, hogy úgy gondolod mindenki így van ezzel.
2022. aug. 29. 21:27
 36/39 anonim ***** válasza:
95%

Ilyeneket én sem mondanék egy gyereknek:

"... önmagában a babagyártás(mi szexnek hívjuk) kicsit sem jó érzés, és kevés emberrel kellemes igazán, szóval ne fűzzön hozzá nagy reményeket. Ráadásul ha a pechesek közé tartozik, mint kb a nők fele, nem is lesz hüvelyi orgazmusa, ha megfeszül se..."

Ez olyan, mint amikor egy embert nagyon érdekel egy (bármilyen) téma, de valaki csakazértis megpróbálja letörni, csak mert úgy érzi, hogy megteheti. Ráadásul egy ilyen témában ez pont jó kiindulópont ahhoz, hogy a majdani szexuális élete ne legyen jó.

#35 egyetértek

2022. aug. 29. 21:35
 37/39 anonim ***** válasza:
8%

Persze, érzelmileg az, nem fizikailag. A tudat a jó érzés, hogy "benned van a párod". Ha a csikló belső fele nem ér a hüvely falához, az egész csak surlódás, semmilyen pozitív érzést nem hordoz magával.

Ez nem letörés, ez a valóság, van, akinek jó, ők a szerencsések, sokaknak nem az, de ettől nyilván nem is kínszenvedés. Legrosszabb esetben megkönnyebbül majd, hogy a szerencsésekhez tartozik, addig is pedig nem vágyik olyanra, amit talán tévesen harangoztam be neki nagyon jóként. Az meg, hogy a barátaidnak mit mondasz.. meg éppen mit gondolnak.. 30 felett vagyok, 25 éves koromig azt hallgatták, milyen jó a szex orgazmus nélkül is, és "már közel voltam". Én is azt hittem. Aztán együttvoltam olyannal, aki a csiklómat is izgatja. Onnantól más a véleményem. Ezért írtam, hogy ezt sokan magukról sem tudják..én is azt hittem, hogy a rossz szex az, amikor izgalomban sem vagy, és a behatolás is fáj. Egy ideje tudom, hogy az a nagyon rossz szex, és több van belőle férfiaknál, mint kellene. A sima szex pedig semmi extra ahhoz képest, hogyha csiklóorgazmust okoznak neked(már, ha hüvelyire képtelen vagy).

Keveset tudunk magunkról, még kevesebbet a barátnőinkről, tökmindegy, mit mondanak, sima felvágás is lehet. Ha nem hiszed, csücsöríts és dugd be az ujjad ki be gyorsan és erősen. Pont azt érezzük lent is, csak nagyon felületen tapadunk rá arra, ami mozog. Teljesen semleges érzés annak, akinek nincs hüvelyi orgazmusa, ha pedig nem is nedves, akkor még kellemetlen is.

2022. aug. 30. 06:24
 38/39 anonim válasza:
20%
Szerintem nem kell felvilágosítani arról, hogy ez mi. Amikor kicsi voltam én is mindig masztiztam és jóval később jöttem rá, hogy mi az. Hagyni kell a francba. Csak időpocsékolás ezzel foglalkozni.
2022. aug. 30. 19:57
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is csináltam ennyi idősen.

De nem lett semmi bajom. Nem csináltam mások előtt. Csak titokban.

2022. szept. 8. 08:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!