Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi válik be a legjobban egy...

Mi válik be a legjobban egy 3-4 éves kisgyereknél hiszti ellen, ha például nem akar hazamenni a játszótérről, de az sem segít ha otthagyjuk?

Figyelt kérdés
Sajnos borzasztóan tudnak bármilyen esetben ordítani vagy bömbölni
2022. aug. 21. 15:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Legyél rá immunis. Ne érdekeljen h hisztizik, ennyi. 6 évesen már nem fog ennyit. Nekem se igazán értett soha a szép szóból. 6 évesen már megbeszéljük,meg érti a következményeket. Kb 5 volt, amikor elkezdtem egyszeruen nem tudomást venni a hisztijéről. Egyszerűen ha nem akart eljönni, megfogtam a kezèt és elvittem. Ha dobálta magát, felvettem és úgy vittem el. És közben beszéltem hozzá, mintha nem is üvöltene, pl arrol, hogy mit fogunk otthon főzni v játszani. Ez vált be a legjobban. A mai napig ez van, ha élesedik a helyzet, egyszerűen nem megyek bele a hiszti kezdetébe sem.
2022. aug. 22. 12:31
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Felveszem és hazaviszem, ha sír, akkor is.

Tudja, hogy mennünk kell, mert szólok előtte 3x, de általában úgyis hiszti lesz a vége, mert ilyen korban van.

Nem baj, kinővi.

2022. aug. 22. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!