Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a teendő elrepedt fülcimpa...

Mi a teendő elrepedt fülcimpa esetén?

Figyelt kérdés
Kislányomnak már egy ideje elrepedt a fülcimpájánál a bőr, gondolom ahogy öltöztetem néha, és azóta hiába figyelek oda, kenegetem nem javul. Mit tegyek?
2010. szept. 24. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel kened?a fiamnak is szokott ilyen lenni, neki a Neogranormon meggyógyítja.
2010. szept. 24. 10:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Én most bepanten plussz-al kenegettem.

De nekünk már legalább két hónapja küzködök vele, és mindig elreped neki. Ez már sosem fog meggyógyulni?

2010. szept. 24. 10:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Nektek ez milyen gyakori?

Lányom 3 éves:)

2010. szept. 24. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyásznak mutattad már? Mert szerintem ez nem normális állapot, valószínűleg valami fertőzés, ha már 2 hónapja nem gyógyul!
2010. szept. 24. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Néha előjön, de ha sűrűn kenem, egy pár nap alatt meggyógyul. Nem tudom mitől van, biztos nem a ruháktól. Valamiért ilyen a füle... (fiam 5 éves)
2010. szept. 24. 10:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mutattam bőrgyógyásznak, csak a gyerekorvosnak. Ő mondta hogy kenegessem. És amikor kenegetem akkor elmúlik nekünk is, de elég egy rossz mozdulat és máris újra elreped. Kicsit már bosszantó, lehet el kellene vinnem szakemberhez, vagy nem tudom.
2010. szept. 24. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk Tetran-Hydrocortisont írt fel a doki. Rendbehozta a fülét, azóta sincs gond.
2010. szept. 25. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!