Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engednétek, hogy a 2 éves...

Engednétek, hogy a 2 éves kislányotok meztelenül ülve játsszon a sáros homokozóban?

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 18:55
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
84%

"évmilliókig lazán szaladgáltak meztelenül az emberek, és a többség túlélte"

Nagyanyámék 10-en voltak testvérek, s 6 élte meg a felnőttkort. S ez még nem is a pucéran szaladgálós ősemberek idejében volt, hanem laza 100 éve se...

2022. aug. 17. 22:39
 32/43 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

Gyerekként volt saját homokozóm, jártam benne mezítláb, ültem benne nadrágban, tudom milyen a homok.

2022. aug. 17. 22:41
 33/43 anonim ***** válasza:
79%

Alsó nemű az alap, fiúknál is. Megcsipheti bármi ott, belemehet olyan helyekre akármi ia ami fertőzést, irritációt okoz.

Én azt tanitottam a gyereknek, hogy fürdés előtt közben utan vagyunk meztelenek, utána öltözködés. Kinti medencében is vann rajta úszó gatya. A cigány gyerekek rohangálnak pucéran mifelénk.. Én ennél intelligensebbnek tartom magam.

Én imádok meztelenkedni, aludni is úgy aludtam előtte, de a gyereket ovom, nem szeretném ha orvoshoz kéne jarkalni.

2022. aug. 17. 23:03
 34/43 anonim ***** válasza:
81%
Én nem engedném, nem is engedtem, és nem így lett szobatiszta. De ha már eldöntötted, meg mindenki hülye, aki nem úgy csinálja, mint te, akkor minek írtad ki a kérdést? Érveket akarsz a meztelenül homokozóba ülés ellen? Egy tanácsom van erre: rakd bele a homokozótokba a csúnyádat bugyi nélkül, maradj benn pár órát, aztán éld át, hogy milyen érzés, ha tele megy homokkal, függetlenül attól, hogy kapsz-e fertőzést? Ha túl vagy rajta, döntsd el, kiteszed-e ennek továbbra is a lányodat.
2022. aug. 17. 23:35
 35/43 anonim ***** válasza:
79%

Mi házon kívül nem meztelenkedünk. A két évesnek is van saját fürdôruhája, azt viseli a kerti pancsolásnál is. Ráadom az úszópelus fölé. A hat éves is fürdôruhában pancsol. Sôt egy vékony pólót szoktam rájuk adni fölülre, hogy ne égjenek le a napon (a napolajat úgyis levinné a víz). Melegük nincsen, hiszen csurom vizesek.

Vizesen, koszosan meg nem futkosnak ki-be. Ha kell valami, szólnak, és kihozom nekik. Ha be akarnak menni, akkor szólnak, és törülközés, átöltözés. A fürdôruhát kimosom a kerti csap alatt és kiakasztom a napra. Fél óra alatt megszárad, szóval ha kicsit késôbb folytatnák a pancsolást, újra rájuk adom, és mehetnek vissza a vízbe.

2022. aug. 18. 04:14
 36/43 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert ha a lányom igazán belemelegszik a homokozásba, teljes ruházatban és pelenkában is simán tiszta homok lesz mindene. Minden alkalommal, amikor a játszótéren vagyunk, úgy játszanak, hogy otthon lehet fürdeni mindenhol. Én nem tudom hogy ti miket engedtek meg, de talán egész nap a gyerek nyakában vagytok, hogy ezt ne csináld, meg azt ne csináld? Nem szoktam rászólni, ha fetrengeni akarnak a homokban, hadd tegyék, én szerintem és eddigi tapasztalatom szerint semmi bajuk nem lesz. De hát mindenki úgy neveli a gyerekét, annyit enged meg, amennyit akar. Pedig a játszón aztán tényleg lehet bármi (itthon tiszta, letakart homokozó van). Full öltözetben telemegy mindene homokkal. Egyébként folyékonyan beszél, és még egyszer sem mondta, hogy zavarná, de természetesen az első adandó alkalommal lefürdetem, egy nap többször is zuhanyzik nyáron. Soha semmi baja nem volt, és életében 2x volt beteg eddig. De mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja...
2022. aug. 18. 05:03
 37/43 anonim ***** válasza:
91%
De te minek tettél ide fel kérdést amúgy?Javaslom ülj bele meztelenül a homokozóba,vagy ülj le a tengerparton meztelen.Majd számolj be róla,hogy milyen érzés volt.Egészségedre!Mi elfogadjuk,hogy te ennek teszed ki a gyerekeket,te meg fogadd el,hogy mi meg nem.
2022. aug. 18. 08:25
 38/43 anonim ***** válasza:
29%

"te ennek teszed ki a gyerekeket"

Na jó, ezt azért úgy írtad mintha savba mártaná azt a gyereket.....

2022. aug. 18. 08:29
 39/43 anonim ***** válasza:
74%
Arra nem válaszolsz, hogy te beleülnél bugyi nélkül??? Bármikor megcsípheti valami, hangya, v pók, amik bele tudnak menni a lezárt homokozóba is!
2022. aug. 18. 13:03
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Én megengedem. Az enyém is kb. egész nyáron meztelenül van, és holnap még nem lesz vége a nyárnak, csak nem lesz ennyire pokoli meleg.
2022. aug. 18. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!