Engednétek, hogy a 2 éves kislányotok meztelenül ülve játsszon a sáros homokozóban?
Ja, hogy csak a homokkal van baj. Értem, akkor tárgytalan a kérdés! Köszi!
(másfél évesen egész nyáron meztelenül volt, ami természetesen homokozást is jelentett, és idén is egész nyáron úgy volt, soha semmi probléma nem lett belőle...)
23:-Nem, úgy szokott aludni, csak heti egyszer fürdünk.
Istenem (facepalm) :D-
Amúgy sosem voltunk még természetes vízben, és sosem meztelenkedett idegenek előtt, szóval ezek nem veszélyeztetnek.
Hát nem tudom nektek milyen gyereketek van, de az enyém imád tiszta sár és homok lenni, nem "szegény", akkor sír, ha le akarom mosni róla :D
Igazából mostmár mindegy is, hiszen holnap vége a nyárnak kb, és jövőre már tuti nem lesz ez nagylànyként. Azért írtam ki a kérdést mert valaki megszólt, és én csodálkoztam, hogy két éve így van a gyerek az udvaron, és most jutott eszébe, hogy szerinte nem kellene. Nekem ez tök természetes volt, hiszen az anyuka ismerősök is azt mesélték, hogy úgy lett szobatiszta a gyerekük, hogy egész nyáron meztelenül szaladgált az udvaron (és a házban). Úgy néz ki, ezek az anyukák nem gyakoriznak :D
Illetve magunkról is láttunk képet, hogy pl a Balatonparton egy évesen anyaszült meztelenül játszottunk az iszapban, természetesen semmi bajunk nem volt. Én nem szóltam meg senkit, csak inkább csodálkozom, hogy itt így gondolkodnak az emberek, bár általában a való életben soha nem azt tapasztalom, amit gyakorin olvasok.
Igen, engedem.
Itthon meztelenül medencéznek. Megy a ki be szaladgálás. A pelussal töménytelen koszt vittek be, ráadásul kényelnetlen volt nekik (hiába úszó pelus). Egyébként ha a vizes pelusban leülnek, az én lányaimnak akkor is tiszta homok a nuni 🤔A bugyit meg letolták, mert most szobatisztulnak és olyan volt mintha bepisiltek volna. Nagy sírás volt mindig.
Nem. Zuhanyzáson kívül min. bugyi mindig van rajta.
Természetes vízbe sem nem megyünk, strandra sem
Van benne igazság, kicsi gyerek tényleg könnyen kaphat fertőzést.
De azért évmilliókig lazán szaladgáltak meztelenül az emberek, és a többség túlélte.
Akkor a kosz is nagyobb volt, mint most.
Annyira nem hatalmas probléma, látom magam előtt a sápadt arcokat, ahogy írtátok...
ha félted, adj rá pelust, ennyi.
Ha nem félted, akkor engedd ki, aztán mosd le jól este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!