Engednétek, hogy a 2 éves kislányotok meztelenül ülve játsszon a sáros homokozóban?
És ha bementek a Velencei-tóba, Balatonba, akkor szerintetek nem lesz szutykos ugyanúgy mindene? Mitől lenne az kevésbé koszos, mint egy otthoni homokozó?
Komolyan szeretnék érveket hallani, mert eddig egyet sem hallottam.
Köszönöm!
Nem is értem minek kérdezed.
Te már előre eldöntötted magadban a “helyes” választ. Xarsz te mindenki véleményére. Menjél mosd ki a kislányod nunijából a homokot akkor, meg egy pár férget, hangyát. Esetleg kullancsot. Ja, meg a macskaszart. Ja, meg vidd is bele a Balatonba, hátha kap valami fertőzést már 2 évesen.
A Velencei tóba és a Balatonba se megy be pucéran egyik gyerekem sem. Amíg kicsi, addig úszólelenka, később pedig minimum bikini alj, vagy a fiúnak gatya.
Kinek hiányzik egy nemi szerv, vagy húgyúti gyulladás a belemeno homoktol, iszaptol? A pedofilokrol nem is beszeltem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!