2 éves kislányotok hány centi/vagy hány centi volt?
Áprilisban lesz a lányom 2 éves és most 89 cm magas, és 13 kg (2750 grammal és 48 cm-vel született egyébként. Pár ismerősöm azt mondja jó picike, mert már bőven 90 centi felett kellene lennie.
Találtam egy feljődési táblázatot, ez alapján nem hinném hogy annyira picike lenne: [link]
Szerintetek?
Lányom 3000g-mal és 50cm-vel született. 2 évesen 13kg és 92cm volt.
A te lánykádat semmiképpen sem mondanám picikének. Ez azért enyhe túlzás.
2 évesen 92 centi volt és 11 kiló. Magas és vékony kislánynak számított. (3.740 grammal és 51 centivel született)
Most 3 éves 98 centi és 14 kiló, most teljesen átlagos 3 éves.
Teljesen normális a kislányod, nem kell másokkal összehasonlítgatni. A védőnő meg a gyerekorvos úgyis szól ha valami nem stimmel. Na meg Te is látod ha valami nincs rendbe a gyerekkel. Mindig azt kell nézni,hogy önmagához képest mennyit fejlődik.
Lányom két évesen 95 cm volt, 3 évesen 105, most 3,5 és 112 cm, ő magas, ahogy a családban mindenki.
Lányod 2 évesen 89 cm-el nem alacsony, és nem picike, teljesen szép formás, átlagos méretű kislányka:)
Az én lányom 2 évesen 91 cm és 14 kg volt, és határozottan nem a legkisebbek közé tartozott akkor sem és azóta sem. Most 7 éves múlt, kb 133 magas, az osztályban a 3. legmagasabb (2 lány előzi meg, de az egyik másfél évvel idősebb, a fiúk mind kisebbek náluk. :)
A fiam 90 cm volt 2 évesen, most 3 évesen 100 cm magas, és ő is a legmagasabbak közt van a kiscsoportban, sok 4 évestől magasabb.
Szóval egyáltalán nem godolom, hogy picike lenne a lányod, viszont az ismerősöd jó nagy hülyeségeket tud beszélni, az tuti. Az ő gyereke mekkora volt 2 évesen, hogy ennyire tapasztalt? :)
Dehogy pici! Az én lányom 2640gramm és 50cm született, hétfőn volt 2 éves, pont ma voltunk státuszon 90cm és 13,5kg! És mondta a védőnő, hogy az átlagnál jóval nagyobb gyerek!
Nyugi, nem igazán kéne foglalkoznod mások beszólásaival! Egészséges, nő rendesen, szép, okos... A többi pedig puding, ne foglalkozz vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!