Szerintetek jó dolog ha a kislányunk beleegyezése nélkül lyukatlövünk a füleibe?
Nálam nem került elő ez a kérdés, mert fiam van, viszont hasonlóan gondolkodom, mint te. Hiszen kétlem, hogy egy pár hónapos, vagy pár éves gyerek tudatosan akarna fülbevalót (persze lehet, hogy van olyan 1-2-3 éves kislány, akinek tetszik másoké, és ő is szeretne), és nagyobb korában sem olyan nagy dolog, ha magának kiszúratja a fülét.
De ha már itt tartunk, persze, ha nem tetszik neki, akkor kiveszi ha nagy lesz, és hamar beforr, de érdekes módon azt a többség nem engedné, hogy a mondjuk 11-12 éves gyereke piercinget szúrasson be, pedig az is ugyan az, csak nem a fülében van, azt is ki lehet venni, az is hamar beforr, és kb. ugyan úgy látszik a helye, mint egy fülbevalónak.
nekem is baba koromban bökték ki a fülem. sztem semmi gond nincs ezzel.
bár 10 éves korom körül utáltam, amikor anyám habossüteményt akart csinálni belőlem, megkoronázva ezt egy fülbevalóval :D
mostanra viszont nagy hasznát veszem, imádom a lógós, nagy fülcsiket. :D
Sziasztok!!
Én ugy gondolom bármennyire is volt nekem is.ha nekem egyszer lány gyerekem lenne én tuti hogy nem fogom már a kórházban kilukasztani a kis fülecskéjét!!
Majd megszakadt a szívem mikor a kisfiamat szültem és egy szobában voltunk egy másik anyukával akinek kislánya volt és amikor hozták vissza a fülbelövés után ugy csurgott a kis vére jaj majdnem rosszul lettem!!
Majd ha ő akarja kilöveti ha nagy lesz !!!
Én is gondolom!!!
Miért kell kilövetni csak azért mert lány!!!
Brrr kivagyok ettől!
Üdv Nikol aki egy 2 éves rosszaság anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!