Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek jó dolog ha a...

Szerintetek jó dolog ha a kislányunk beleegyezése nélkül lyukatlövünk a füleibe?

Figyelt kérdés
vajon mit gondolhat elvégre nem is kérdeztük ésbár tény hogy 1.5 évesen nem túl jó döntéseket hoznak de erről azért meg kellene kérdezni vagy nem?
2010. szept. 23. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha később nem tetszik neki, kiveheti:) Beforr tök hamar!
2010. szept. 23. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Az én lányaimnak 4-5 naposan lyukasztották ki a fülét. a nagy már 15 éves, soha nem panaszkodott a kilyukasztott füle miatt... Sőt4 Sok ismerősöm gyereke, akinek kincs kilyukasztva a füle, azért könyörög, hogy neki is legyen fülbevalója, már 3-4 évesen...
2010. szept. 23. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Sztem örülni fog neki. :D Nekem is babakoromban lövették ki a fülem...nemhogy haragudtam érte, azóta lövettem még 4 lyukat :D ...ma szinte nincs olyan lány, akinek ne lenne fülbevalója.
2010. szept. 23. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Nálam nem került elő ez a kérdés, mert fiam van, viszont hasonlóan gondolkodom, mint te. Hiszen kétlem, hogy egy pár hónapos, vagy pár éves gyerek tudatosan akarna fülbevalót (persze lehet, hogy van olyan 1-2-3 éves kislány, akinek tetszik másoké, és ő is szeretne), és nagyobb korában sem olyan nagy dolog, ha magának kiszúratja a fülét.

De ha már itt tartunk, persze, ha nem tetszik neki, akkor kiveszi ha nagy lesz, és hamar beforr, de érdekes módon azt a többség nem engedné, hogy a mondjuk 11-12 éves gyereke piercinget szúrasson be, pedig az is ugyan az, csak nem a fülében van, azt is ki lehet venni, az is hamar beforr, és kb. ugyan úgy látszik a helye, mint egy fülbevalónak.

2010. szept. 23. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Ja, amúgy nekem nincs fülbevalóm (kis koromban volt), viszont van 2 piercingem :D
2010. szept. 23. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

nekem is baba koromban bökték ki a fülem. sztem semmi gond nincs ezzel.

bár 10 éves korom körül utáltam, amikor anyám habossüteményt akart csinálni belőlem, megkoronázva ezt egy fülbevalóval :D

mostanra viszont nagy hasznát veszem, imádom a lógós, nagy fülcsiket. :D

2010. szept. 23. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
nekem nincs bajom azzal ha valaki kilövet a gyereke fülét,de én úgy gondoltam hogy ha ő majd azt mondja nekem hogy anya szeretnék fülbevaló,akkor fogom kilöveti neki!egyébként a fülbevaló már megvan,még a keresztelőjére kapta!
2010. szept. 24. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Én ugy gondolom bármennyire is volt nekem is.ha nekem egyszer lány gyerekem lenne én tuti hogy nem fogom már a kórházban kilukasztani a kis fülecskéjét!!

Majd megszakadt a szívem mikor a kisfiamat szültem és egy szobában voltunk egy másik anyukával akinek kislánya volt és amikor hozták vissza a fülbelövés után ugy csurgott a kis vére jaj majdnem rosszul lettem!!

Majd ha ő akarja kilöveti ha nagy lesz !!!

Én is gondolom!!!

Miért kell kilövetni csak azért mert lány!!!

Brrr kivagyok ettől!

Üdv Nikol aki egy 2 éves rosszaság anyukája

2010. szept. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!