Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az eljárás? Repülővel...

Mi az eljárás? Repülővel külföldre utazás apa nélkül, gondolom kell a beleegyezése.

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell, csak az útlevélhez kell. Bár nem repülővel, hanem kocsival, de sokszor voltam külföldön (Szerbia) a gyerekeimmel apa nélkül. Soha nem kértek semmiféle beleegyezést...pedig még nem is Uniós ország és elég fafejűek a határőrök. A barátnőm pl. naponta Szabadkára hordta a gyerekeit óvodába, természetesen egyedül... neki se kellett semmi papír...
2010. márc. 31. 16:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.
2010. márc. 31. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

En Kanadabol utaztam haza a kisfiammal Magyarorszagra majd vissza is jottem 2 honap mulva.Es igen elkellett mennunk a kozjegyzohoz ahol egy beleegyezo nyilatkozatot ala kellett irni az apjanak,hogy elengedi velem a gyereket.

Az mar mas kerdes,hogy a kutya se kerte pedig Nemet orszagba is atszalltunk.Szerintem azert biztos ami biztos alapon irassatok egyet mert ha nincs es kotekedosebb kedvukbe vannak akkor az egesz utazas meghiusulhat emiatt.

Jo utazast nektek!

9 honapos kisfiu anyukaja

2010. márc. 31. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
neked is köszönöm
2010. márc. 31. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!