Abortusz eseten kell-e a ferjem beleegyezese?
Figyelt kérdés
Kulfoldon elunk, sajnos csak en tudok hazamenni, ot nem engedik el a munkahelyerol. ott kell hogy legyen, esetleg ala kell hogy irjon valamit?2010. jún. 14. 10:09
2/7 anonim válasza:
ne ölesd meg...:( add örökbe, tudod mennyi nő nem képes szülni? annyit tudnál segíteni egy ilyen nőnek. és neked is jobban esne. am nem kell a férjed beleegyezése.
3/7 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, hogy mi áll a háttérben. Lehet, hogy beteg-gyanús a baba. Egyébként nem kell a férjed beleegyezése.
4/7 anonim válasza:
Jaj második huzd le magad...de birok ilyeneket hogy nem is tudnak semmit,csak meghallják az abortusz szót és már kampányolnak....nem kell beleegyezés egyébként,meg semmi ilyen.
5/7 anonim válasza:
Második, nem unod még ezt az örökbeadós témát?
minden ilyen kérdésnél muszáj ezt irnod?
ezeket lesed, várod egész nap?mert rögtön hozzászólsz...
Mi közöd van hozzá, hogy mit csinál a gyerekével???
Nem kell senki beleegyézést kérned, azt sem kell megmondanod, hogy házas vagy.
Kitartás és gyors lelki felépülést
6/7 anonim válasza:
2. vagyok.tegnap regisztráltam:D am csak egy vélemény volt. én ezt így gondolom, ti meg úgy. nem tudom miért olyan nagy probléma ez.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mindenkinek a hasznos valaszokat!
2010. jún. 14. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!