Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire utal az, ha a 2,5-3 eves...

Mire utal az, ha a 2,5-3 eves kisgyerek gyakran koszon az idegeneknek az utcan? Ha nem figyel a szulo el is megy egy idegennel?

Figyelt kérdés

2022. aug. 7. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7-es igazad van. Az én fiam most épp senkinek nem akar köszönni, pedig tud. Nem erőltetem, majd kinövi ezt is 🤷‍♀️ (aztán jön egy újabb hóbort 🙈😂😂)
2022. aug. 7. 22:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk falun szokás köszönni mindenkinek, aki szembejön az utcán, hiszen kicsi település, mindenki ismer mindenkit. Ezt tanultam meg gyerekként, így megszokásból sokáig más településeken is köszöntem minden random idegennek, míg szüleimnek nem sikerült elmagyarázni, mikor kell és mikor nem. Egyébként szerintem ez baromi aranyos, nekem feldobná a napom, ha egy csöppség rámköszönne :D

Ettől nem feltétlen menne el idegenekkel.

2022. aug. 7. 22:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ők még nyitottak a világra.
2022. aug. 8. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!